Ero Hake ja PollockHake vs Pollock

Kala on yksi peruselintarvikkeiden me kuluttaa päivittäin, mutta usein itsestään selvänä, mistä ne tulevat. Monissa osissa maailmaa, valkoinen kala kulutetaan päivittäin. 'Valkoinen kala' on usein käytetty termi kalastuksen viitaten eläviä lajeja, ja on korjattu alaosassa merenpohjan (aka pohjakalalajeille). Näitä ovat yhteinen Cod ja Kolja. Hake ja Pollock kaksi muuta vähemmän tunnettu lajikkeiden siikaa.

Kummeliturskanhoitoalueilla kala on pieni, matala kaloja, jotka on luokiteltu siikaa. Hake tulee luikeroturskat perhe, joka on luokkaa turskakalat. Se kasvaa noin 3 jalkaa pitkä ja painaa noin 8 kiloa., Mutta suuremmat yksilöt eivät ole tuntemattomia päästä jopa 60 lbs. Tämä laji pysyy syvässä merivettä suurimman osan päivästä ja nostaa korkeammalle syvyyteen yöllä. Ne syövät pieniä kaloja ja muita pieniä saalista jotka löytyvät samanlaisia ​​syvyyksissä, että ne elävät. Niiden elinympäristö vaihtelee päästä jopa 350 metrin syvyyteen. Urokset ja naaraat kummeliturskasaaliista vaikeaa ellei lähes mahdoton ilman tarkkaa valvontaa. Kun kutu, Hake munat kelluvat veden pinnalle. Kun toukat kehittyvät, nuoret Hakes siirtyy syvemmälle mereen noin 200 metrin tai niin. Kummeliturskanhoitoalueilla 's elinikä voi saavuttaa noin 14 vuotta.

On noin 12 lajia Hakes maailmassa, merkittävimpänä Argentiinan Hake löytyy Argentiinassa (sekä osia Uruguay); Euroopan Hake Välimeren ja Mustanmeren (lähinnä Ranska, Kreikka, Italia, Espanja); Offshore Hake, joka on yleistä Yhdysvalloissa; Etelä Hake löytyy Chilessä ja Perussa; ja matalien vesien ja syvänmeren Hake sekä kotoperäisiä Etelä Atlantin. Nämä ovat tuttuja ja kaupallisesti hyödynnettävien lajien korjattu tuotteena henkilökohtaisessa paikoissa. Catching Hake on lähinnä troolikalastuksen (avomeren Hake) ja ranta-troolausta tai Pitkäsiimakalastus.

Matala ja syvän veden Hakes ovat erityisen suuri kysyntä, erityisesti Euroopan alueilla kuten Portugali ja Espanja. Pelkästään Espanjassa, Hake käsittää noin 25-30 prosenttia vuotuisesta kalan kulutus maassa. Ranska ja Italia ovat myös merkillepantavaa, miten paljon Hake kulutetaan vuodessa. Hake on yleensä jaetaan joko tuoreita tai pakastettuja, kuten filee tai pihvi, ja kuten suolattu tai savustettu.Pollock (myös virheellisesti nimitystä 'Pollack') on monenlaisia ​​siikaa suvun Pollachius. On itse asiassa kaksi lajia Pollachius: Pollachius ja virens; kuitenkin, molemmat ovat yleisesti kutsutaan Pollock kalaa. Molemmat lajit Pollachius voi kasvaa 3 jalkaa pitkä tai niin, ja painaa noin 40 kiloa. Erot kahden lajin voi näkyä niiden leuan pituudet (jossa Pollachius jolla on pidempi alaleuka) ja värin vuoksi asteikot, koska Pollachius on ruskea tai kultainen värisävy (tummempi sävy pitkin sen takaisin), kun taas virens on hopeinen sävyn vihertävä värisävy poikki sen takana. On olemassa myös muita lajeja kutsutaan Pollock, mutta eivät ole suvun Pollachius. Näitä ovat alaskanseiti ja Norja Pollock. Kuitenkin, molemmat kuuluvat sukuun Theragra, joka liittyy sukuun Pollachius sen perheen Gadidae.

Pollock ei ollut niin suosittu kuin siian viime vuosiin saakka liikakalastuksen vuoksi turskan ja Kolja kalaa. Tämän vuoksi Pollock on lisääntynyt kysyntä sen sijaan yksinkertaisesti vaihtoehto Cod ja Kolja. Se oli erityisen suosittu Norjassa aikaisemmin, mutta on ollut suurempaa kulutusta Saksassa, Koreassa, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pollock jaetaan joko tuoreita tai pakastettuja, enimmäkseen leikata fileet, vaikka se on myös valmistettu kuten jauhelihaa, suolattu tai savustettu.

Yhteenveto:

1. Hake ja Pollock ovat molemmat lajikkeiden siikaa.
2. On noin 12 lajia Kummeliturska verrattuna 2 Pollock (Alaskan ja Norja Pollock todella erilaisen suku).
3. Hake on suosittu Euroopan alueilla, kuten Ranskassa, Italiassa, Portugalissa ja Espanjassa; Pollock on suosittu Alaskassa ja Norjassa, mutta kasvaa kysyntää alueilla Saksassa, Koreassa, ja Yhdistyneen kuningaskunnan vaihtoehtona Cod.