Ero Otter ja SealOtter vs Seal

Saukkoja ja tiivisteet kuuluvat kahteen eri perheitä. Sellaisena niillä on paljon eroja. Otters kuuluvat Mustelidae perhe, ja tiivisteet kuuluvat Phocidae perheelle. Vaikka niillä on paljon eroja, merkittävin yksi liittyy niiden tapoja pitää itsensä lämpimänä. Saukkoja on tiheä turkista pitämiseen itselleen lämpimänä kun taas tiivisteiden on talletettu rasvaa ihonsa alle.

Sekä saukkoja ja tiivisteet eroavat myös monia fyysisiä ominaisuuksia. Toisin kuin saukkoja, tiivisteet viettävät hieman enemmän aikaa maalla. Ne lisääntyvät ja myös synnyttää maalla. Otters tiedetään mate meressä ja synnyttää meressä.

Se voidaan myös nähdä, että sinetit rakastavat kala, joka on yksi suosikki elintarvikkeita. Toisaalta, saukkoja vain syödä kalaa harvoin, ja he pääasiassa viihtyvät upon selkärangattomat.

Kun saukkoja on tassut, tiivisteet on räpylät. Saukot ovat ulkokorvat, mutta tiivisteet ei ole tällaista näkyvissä, ulkokorvat. Verrattaessa uimataito sekä saukkoja ja tiivisteet, jälkimmäisiä pidetään hyviä uimareita. Tämä johtuu siitä, että heillä on räpylät ja virtaviivainen runko. Toisin saukkoja, tiivisteet tiedetään valehdella ympäri rantoja ja kalliosaaria.Tiivisteet on tiineyden aikana 12 kuukautta, ja saukkoja on tiineyden aikana noin 60-86 päivää.

Yhteenveto:

1. Otters kuuluvat Mustelidae perhe, ja tiivisteet kuuluvat Phocidae perheelle.
2. saukot ovat tiheä turkista pitämiseen itselleen lämpimänä kun taas tiivisteiden on talletettu rasvaa ihonsa alle.
3. Tiivisteet rakkaus kala, joka on yksi suosikki elintarvikkeita. Toisaalta, saukkoja vain syödä kalaa harvoin, ja he pääasiassa viihtyvät upon selkärangattomat.
4. Kun saukkoja on tassut, tiivisteet on räpylät. Saukot ovat ulkokorvat, mutta tiivisteet ei ole tällaista näkyvissä, ulkokorvat.
5. Toisin saukkoja, tiivisteet viettävät enemmän aikaa maalla. Ne lisääntyvät ja myös synnyttää maalla. Otters tiedetään mate meressä ja synnyttää meressä.
6. Verrattaessa uimataito sekä saukkoja ja tiivisteet, jälkimmäisiä pidetään hyviä uimareita. 7. Tämä on koska heillä on räpylät ja virtaviivainen runko.