Ero ihmisten ja apinoidenApes vs Humans

On kehittyvä uskomus, että kaikki ihmiset ovat peräisin apinoista. Onko tämä on yleisesti hyväksytty tai ei, jotkut ovat sitä mieltä, että erot kahden ovat liian merkittäviä muuta osoittaa. Apinat ovat kaikkiruokaisia ​​nisäkkäitä, jotka oli suunniteltu kiipeilypuissa, lukuun ottamatta gorillat. Tällä hetkellä 15 lajia apinoita, jotka ovat laajalti uhanalaisia ​​ehtymisen vuoksi niiden luontotyyppejä. Ihminen toisaalta ovat samanlaisia ​​gorillat että meillä ei ole suunniteltu kiivetä puuhun, mutta meillä on kädet ja jalat samanlainen kuin apinoita, eikä häntää.

Tutkijat ovat löytäneet joitakin yhtäläisyyksiä ihmisten ja apinoiden, ensimmäinen on älyllisesti. Apinat ovat usein osoittaneet kykyä oppia ja ymmärtää, kuitenkin ihmisillä näyttää olevan paljon monimutkaisempi ajatuksia kuin apinoita. Lisäksi otetaan aivot ihmisen ja apinan on huomattavia eroja, ihmisen 's aivot on paljon monimutkaisempi ja voidaan jakaa lohkoa ja pallonpuoliskolla.
Apina runko on samanlainen kuin ihmisen 'kehon samoin. Sekä ihmisillä ja apinoita ovat vastakkain asetettavissa peukalot ja monimutkainen hermosto. Kuitenkin ihmisillä on elin, joka apinoita don 't, joka on liitteenä. Lisäksi on enemmän hiuksia, jotka kattavat koko kehon apinaa, kun taas hiuksista on vain osa kehon. Ihmisen ja apinan lihakset ovat myös samanlaisia ​​kuin ne molemmat ovat vahvoja ja käytetään nostamiseen ja push suuria esineitä.

Tiedonanto ihmisille tapahtuu puhumalla eri kielillä, murteita, ja joissakin tapauksissa käyttävät fyysisiä oireita kuin osoitus ajatuksia. Apinat tyypillisesti kommunikoivat toistensa läpi fyysisiä merkkejä ja kovaa grunting ääniä. Ihmiset ovat yrittäneet opettaa apinoita kuinka kommunikoida monin tavoin ja ovat varmoja, että apinat ovat ainoita eläimiä, jotka jonakin päivänä voi täysin kommunikoida ihmisten.Useimmat apinat ovat nyt uhanalaisia ​​kuin vaikutus ihmisen puuttumista ja ihmisen urheilussa. Numerot apinoita olivat kerran miljoonia ja nyt on alle 400000 apinoiden maailmassa. Harkitsee mahdollisuutta ihmisellä ne on johdettu apinoista, nyt ironista, että ihmiset ovat nyt aiheuttavat monia apinoita käy erittäin uhanalaiseksi. Vaikka saattaa näyttää olevan paljon eroja ihmisten ja eläinten, ei ole muita yhteisiä piirteitä ihmisten ja muita eläimiä, kuten apinoita.

Yhteenveto

1. Ihmiset sanotaan olevan evoluution tuotteita apinoita. Ihmiset ovat kaikkiruokaisia ​​nisäkkäitä, jotka asuvat suurissa viidakossa alueilla puut, ihmiset ovat nisäkkäitä, jotka elävät kaupungeissa ympäri maailmaa.
2. Fyysisesti apinat käsitellään hiukset ja niiden aivot ei ole yhtä kehittynyttä kuin ihmisen. Apinat ja ihmiset kuitenkin tehdä samanlaisia ​​elin rakenteet ja lihaksisto.
3. Viestintä ihmisten keskuudessa tapahtuu kieliä, viestintää apinoita tehdään grunting ja murisee. Ihminen yrittävät opettaa apinoita kommunikoida kuten ihmiset.