Ero Kääpiö ja pigmy vuohetKääpiö vs pigmy Vuohet

Miniature vuohet ovat erityisiä rotuja, jotka ovat pienempiä kuin muut vuohet. Kuten muut vuohet, nämä pienet vuohia pidetään utelias, älykäs ja myös hyviä kumppaneita. Kääpiö ja kääpiö vuohia kuuluvat miniatyyri tyyppi vuohia.

Vaikka kääpiö vuohia ja pigmy vuohet ovat samankaltaisia ​​niiden alkuperä, niillä on eroja monista asioista.

Pigmy vuohet ovat vahvaluustoinen ja ovat 'tanakka'. Toisaalta, kääpiö vuohet ovat lähes samanlaisia ​​kuin meijeri vuohia.

Pigmy vuohet ovat peräisin Afrikassa. Ne ovat hyvin ketterä, pieni ja tanakka. Verrattuna kääpiö vuohien tuotannosta, pigmy vuohet tuottavat vähemmän maitoa. Toisin kuin kääpiö vuohien tuotannosta, pigmy vuohet ovat hyviä kumppaneita. Lisäksi pigmy vuohia nostetaan enemmän niiden lihan.Verrattaessa korkeus, kääpiö vuohia ja pigmy vuohet ovat lähes samalla korkeudella. Niillä on myös samanlainen persoonia ja nosti lähes samalla tavalla.

Verrattaessa kehon ominaisuuksia, pigmy vuohia ja kääpiö vuohia on monia eroja. Pigmy vuohet ovat kuperia pintoja (kaarevia kun tarkastellaan sivulta). Nämä vuohet on lyhyt leveä turpaa, lyhyet tanakka jalat ja lyhyt lihaksikas kaulaa. Kun sivulta katsottuna, niillä on suuri elimiä, joilla on taipumus tulla raskaampia alkaen etujalkojen taakse.

Toisin kuin pigmy vuohia, kääpiö vuohia on pitkä hoikka kaulat ja pidempään elimissä. Nämä vuohet on ohuet elimiä ja sirot jalat. Toisin kuin pigmy vuohia, kääpiö vuohia on tasapainoinen utareet.

Yhteenveto
Pigmy vuohet ovat vahvaluustoinen ja ovat 'tanakka'. Toisaalta, kääpiö vuohet ovat lähes samanlaisia ​​kuin meijeri vuohia.
Verrattuna kääpiö vuohien tuotannosta, pigmy vuohet tuottavat vähemmän maitoa.
Toisin kuin kääpiö vuohien tuotannosta, pigmy vuohet nostetaan niiden lihan.
Pigmy vuohet ovat peräisin Afrikassa. Ne ovat hyvin ketterä, pieni ja tanakka.
Pigmy vuohet ovat kuperia pintoja (kaarevia kun sivulta katsottuna). Nämä vuohet on lyhyt leveä turpaa, lyhyet tanakka jalat ja lyhyt lihaksikas kaulaa.
Toisin kuin pigmy vuohia, kääpiö vuohia on pitkä hoikka kaulat ja pidempi elimet .. Nämä vuohet on ohuet elimiä ja sirot jalat.
Toisin kuin pigmy vuohia, kääpiö vuohia on tasapainoinen utareet.