Ero musta ja keltainen LabMusta vs Yellow Lab

Perhe valitsemaansa minkälainen koira saada on todella yksi jännittävä kokemus, joka muistetaan koko eliniän. Jos perhe on yksi niistä valitessa koira saada, paras neuvoja voi saada kaikki muutkin on saada Labrador. Labradorinnoutaja on yksi perheystävällinen koirat, että kuka tahansa voi pet. Se on erittäin hauska olla varsinkin lasten kanssa, koska Labradors ovat tunnettuja ystävällisyys. He 're myös uhrautuvasta ja täynnä energiaa. Ottaa yksi on sellainen nostaa oman lapsi samoin (vaikka labradorinnoutaja palaa kanta ja rakkautta vailla olentoja voi). Muistatteko elokuvan Marley \u0026 amp; Me? Tämä koira on Labrador. Vaikka tämä oli fiktiivinen tarina, labradorinnoutaja tosielämässä on aivan kuin yksi kuvattuna elokuva.

Labradors ovat myös hyvin rakastava sen Masters. He 'uudelleen hyvin älykkäitä koiria. Kanadassa, Britanniassa ja Yhdysvalloissa, suosituin rotu omistaa perheitä on Labradorin. Tuolloin Labradorin käytetään olla metsästyskumppani sen hyvin hämmästyttävä haettaessa taitoja. Tämän vuoksi Lab on tullut suosituin opaskoiralaitoksen paikoissa kuten Australiassa, Britanniassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Lab käyttää myös paljon poliisin, koska se ei ole vain erittäin hyödyllinen, se on myös helppo harjoitella ja hyvin myötätuntoinen isännilleen . Jotkut parhaista erilaisia ​​Labradorin voit valita ovat musta, suklaa ja keltainen Labradors. yleisin on musta ja keltainen.

Getting musta labradorinpentu on hyvä valinta. Jos et 'halua paljon ongelmia, joilla on musta labradorinnoutaja olisi suuri, koska se on yksi mellowest erilaisia ​​koiria, et varmasti rakastaa. Musta värillinen lab on helppo jättää ympäri lasten kanssa. Nämä kamut ovat hyvin leikkisä ja todennäköisesti rakastaa pelleillä ulkona. Hienoa, niiden värit uskaltaisi 't osoittavat kuinka sotkuinen he saivat. Nämä pennut syövät todennäköisesti mitä laittaa niiden edessä, siksi sinun täytyy seurata, mitä Labradorin syövät aina silloin tällöin. Sinun täytyy varmistaa, että hän ei syö väärää ruokaa. Tämä on tärkeää, jotta se voi pysyä poissa terveysongelmia. Omistajan on myös valmistaa pysyä ulkona, koska Labrador koirat täytyy pysyä kunnossa pysyä terveenä. Voit kopitella tai Frisbee koiran kanssa; Varmista, että olet paljon energiaa erityisesti mustan Lab, koska se on enemmän energiaa. Jos kumpikin osapuoli energinen ja terve, molemmat teistä tulee ottaa hauskaa, tämä takaa rakkauden välillä Lab ja sen isäntä.Jos sinulla on jo musta Lab, se on parasta, että saat keltainen yksi liikaa. Tämä johtuu siitä, ne täydentävät toisiaan. Ne ovat kuin Bonnie ja Clyde; ne ovat kumppaneita rikoksen. Vain ne eivät tee rikollista asioita, vaan ne antavat enemmän hauskaa koko perheelle, etenkin lapsille. Keltaiset labradorinnoutajat ovat tunnettuja hakemiseen taitojaan myös Pelkän kultaistanoutajaa tyypin koirat ovat suosittuja. Keltainen Lab on hyvin aktiivinen ja hauskaa samoin, et varmasti uuden perheenjäsenen kanssa rakkaus Lab voi antaa sen omistajalle.

YHTEENVETO: