Ero White Bass ja meriahvenValkoinen basso vs. Juovabassi

Vaikka jotkut kalat saattavat olla samaa lajia, voi olla monia eroja. Valkoiset basso ja meriahven ovat erinomaisia ​​esimerkkejä tästä. Molemmat kalat pidetään lähisukua toisistaan ​​kuin ne ovat makean veden basso perheen. Molemmat kalat löytyy joidenkin jokien ja järvien alueella Floridassa, Georgiassa, Alabama, Louisiana, ja Mississippi. Raidallinen basso on tyypillisesti pituudeltaan pidempi ja tyylikkäämpi kuin valkoinen basso, mutta Floridassa on kala nimeltään auringonpaiste basso joka on hybridi sekä valkoinen basso ja meriahven. Molemmat vastaavat hyvin perhokalastus, syöttiä, ja surf valu. Yhteinen syötit ja vieheet että sekä valkoinen basso ja juovabassi reagoivat sisältää rapuja, kärpäsiä, ja veri matoja. Molemmat kalat ovat laajalti tunnettuja, mutta meriahven on valtion kala Marylandin, Rhode Island, ja jopa Etelä-Carolinassa.

Valkoiset basso on tieteellisesti nimet Morone Chrysops ja löytyy jokien ja tekoaltaat ympäri Yhdysvaltoja. Ne ovat sosiaalisia kalaa ja vie erittäin hyvin vieheitä ja kaikki syötti että he paikalla. Dorsaalinen evät valkoinen basso ovat lyhyitä ja lähellä toisiaan, samalla kun sen runko on hopeaa rikki raidat. Valkoista basso on tunnettu siitä erittäin merkittävä alaleuka. Ne voivat kasvaa missä tahansa 2-3 jalkaa pitkä ja löytyy raskaampaa kuin kuusi kiloa. Ruokavaliossa valkoinen basso keskitytään eläimiin, jotka liikkuvat, äyriäisiä ja pieniä kaloja pääosin.

Raidallinen basso on nimeltään tieteellisesti Morone saxatilis tai kutsutaan yleisesti 'kiven kala'. Ne ovat suosittuja pois sekä Tyynenmeren ja Atlantin rannikolla Yhdysvalloissa, missä he ovat vaeltavia kaloja. Fyysisesti nämä kalat ovat tyypillistä 7 pitkät tummat mustat raidat, jotka kulkevat pitkin niiden hopeanvärinen runko. Dorsaalinen evät ovat erillisiä ja niillä kullakin on enintään 10 säteitä. Tyypillisiä ruokia basso on kalan on pienempi ja käytettävissä silloin. Mielenkiintoista meriahven ovat syntyneet makeanveden mutta jotkut haluavat viettää aikuiselämään suolaisessa vedessä, mutta he voivat elää joko.Molemmat kalat ovat samanlaisia ​​toisiaan käyttäytymistään ja maneereja, mutta eri fyysisesti.
Yhteenveto

1. valkoinen basso ja raidat basso ovat samasta perheestä löytyy eri joet ja tekoaltaat eri puolilla maata.
2. meriahven on pidempi kuin valkoinen basso ja on pitkät mustat, kiinteät raidat pituudelta sen elin. Valkoiset basso 'selkäevä ovat lyhyitä ja lähellä toisiaan, kun taas meriahven' evät ovat kaukana toisistaan.
3. Sekä raidallinen ja valkoinen basso luonut hybridi laji nimeltään auringosta kala, suosituksi Floridassa.