Ero Hair ja FurHair vs Fur

Eläinten ruhojen koostuvat soluista, jotka yhdessä muodostavat elin. Kukin elin elin on itsenäinen tehtävä, ja ne muodostavat kehon järjestelmiä, jotka ovat tiettyihin työtehtäviin kehossa. On yhdeksän elinjärjestelmien kehossa:

Tuki- ja liikuntaelinten
Ruoansulatus
verenkierto-
Hengitys
virtsa-
Hermostunut
lisääntymis-
lymforetikulaarisessa
aisti-

Kukin näistä elimistä on peitetty suojaavia kerroksia, jotka vartioivat heitä loukkaantumisten ja bakteereja. Iho on suojapeite kehon ja, samaan aikaan, se toimii tuntoelin. Se puolestaan ​​on peitteellä, joka suojaa sitä.

Nisäkkäillä, tämän päällysteen on muodossa hiukset tai turkista. Se koostuu keratiini, kuitumainen proteiini, joka on myös tärkein osa kynnet, höyhenet, ja iho. Sen lisäksi suojaavat, karva ja turkikset myös eristys. Vaikka molemmilla on sama kemiallinen koostumus ja kehon toimintoja, niitä käytetään viittaamaan erilaisiin suojaverhoilu. Fur käytetään viittaamaan kehon kattaminen eläinten vaikka joskus kun päällyste on karkea tai harva sitä kutsutaan hiukset.Fur voidaan kasvattaa yhtenä takki tai kerroksittain jolloin se koostuu maa hiuksia tai pohjamaali, joka on eriste, pitkä vartija hiukset joka on suojelua, ja keskipitkän awn hiukset mikä voi joskus esiintyä kahden kerroksen välillä. Sana 'turkki' tulee vanhan ranskan sana 'fourrer', joka tarkoittaa 'päällystää, linja' tai 'kattaa.' Se puolestaan ​​tuli Proto-germaaninen sana 'fodram' tarkoittaa 'tuppi.' Sen ensimmäinen kirjattu käyttö viittaamaan eläimen päällysteen oli 15-luvulla.

Hair, toisaalta, käytetään viittaamaan kehon kattaa ihmisten. Vaikka turkista voi olla kerrostettu kuvioita tai koostumuksia, hiukset on yksi koostumus tai koostumus, ja ne kasvavat toisistaan ​​riippumatta. Hiukset on myös taipumus pitenevät ja on hienompaa ja pehmeämpää. Sillä on seuraavat kerrokset: karvatupen tai polttimo, joka sijaitsee dermis; aivokuori joka satamat keratiini; ja ydin, joka on avoin alue keskellä hiukset kuitua. Toisin fur, hiukset ei voi antaa niin paljon suojaa kuumuus, kylmyys, sade, ja muut luonnonvoimat vaativat ihmisten käyttää vaatteita samoin. Sana 'karva' tulee vanhan Englanti sana 'haer', joka oli peräisin Proto-Indo-Euroopan sana 'ker', joka tarkoittaa 'harjas.'

Yhteenveto:

1. Hiukset on ulkopintaa ihmisten kun turkki on ulompien kuorien eläimiä.
2. Hiukset on hienompaa ja pehmeämpää kuin turkiseläinten.
3. Hiukset taipumus pitenevät, kun turkki on yleensä lyhyt.
4. Hair koostuu vain yhden kerroksen, kun turkki koostuu kolmesta kerroksesta hiusten: pohjavillan, vartija hiukset, ja awn hiukset.