Ero Kitten ja CatKitten vs Cat

On olemassa paljon eroja kissanpentu ja kissa. Sen lisäksi ilmeistä iästä eroja, kaksi on omat erikoinen joukko ominaisuuksia samoin.

Felis catus, tieteellinen nimi on yhteinen kissa, on kotieläin, että monet pitävät eräänlainen kissan. Se on rakastettu vuoksi ihmiselle sen sosiaalisuus, toveruus, ja kyky torjua tuhoeläimiä ja muut talon tuholaisia. Kissat luokitellaan yöllisen petoja ja ovat lihansyöjä luonnossa. Ne ovat myös arvostetun niiden kohonnut kuuloaisti ja haju.

Pennut vauva kissat. Fyysisesti pennut eivät pysty avaamaan heidän silmänsä aikana ensimmäisen elinviikon. Ne eivät pysty hallitsemaan tai säätää niiden ruumiinlämpö ja voi ulostaa tai virtsata tällä hetkellä. Koska nuoret, pennut voidaan kutsua myös 'pennut' Vaikka nimi 'kissanpentu' on yleisesti käytetty.

Useimmat pitävät kissoilla pennut, jos ne ovat edelleen alle vuoden ikäisiä. Kuitenkin jotkut eläinlääkärit sanovat, että kissanpentu voidaan jo katsoa kissan kun se saavuttaa kahdeksan tai yhdeksän kuukautta. Tämä on yleensä vaihe, jossa fyysinen hidastuu siihen pisteeseen pysähtymisen. Tämä ikäero on myös perusta, miten kissanruokaa yrityksiä luokitella niiden tuotteita.

Tässä yhteydessä kissanpentu lemmikkieläinten ruoka sisältää ylimääräisiä kaloreita muodossa rasvojen auttaa ravitsemaan energiavaatimukset nopeasti kasvavalle pentu. Aikuisen kissan elintarvikkeet on jo tasapainottavat rasvoissa koska ylimääräinen lisäys tällaisen helposti johtaa lihavuuteen. On myös tärkeää huomata, että jotkut kissarotuja kypsyvät nopeammin kuin toiset.Tarpeisiin kissanpentu ovat lähes samat kuin koiranpentu. Että 's, miksi ne tarvitsevat enemmän aikaa ja huomiota kuin niiden aikuisten kollegansa. Vaikka ne ovat yleensä söpömpi kuin kissat, pennut ovat erittäin vilkas ja mukava pelata sohvalla ja järjestää kaunis kukka-asetelmat. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon aikuisen kissa yli epäkypsä pentu hyväksyttäväksi.

Kissat ratkaista nopeammin ja enemmän potilas ihmisiin tekee niistä ihanteellisia lapsesi leikkiä. Ne vain vältellä, kun he ymmärtävät, että jotain on jo heille liikaa. Jos joskus sinulla on olemassa lemmikki kotona, ryhtyy kissa sijaan kissanpentu on paras, koska hallitseva lemmikkisi voi erehtyä sitä elintarvikkeena tai lelu. Kissat voivat jo asettaa rajoja kulmahampaat heidän ympärillään.

Yhteenveto:

1. Pennut pidetään yleisesti nuori kissa, joka on alle vuoden vanha.
2. Pennut tarvitsevat ylimääräistä kaloria niiden ruokavaliota, koska niiden nopea kasvu.
3. Pennut tarvitsevat enemmän huomiota ja ovat enemmän leikkisä kuin aikuisten kollegansa.