Ero Twilight ja DuskTwilight vs Dusk

Twilight ja hämärä ovat kaksi eri vuorokaudenaikoina. Tärkein ero niiden välillä on hämärä tulee kahdesti päivässä ja hämärä vain kerran.

Iltahämärä
Ihmiset tuskin ajatellut hämärän asti kuuluisan elokuvan samanniminen tuli ulos. Sundown ja auringonnousu, auringon nousun ja laskun olivat sanoja käytetään yleiskielessä.

'Twilight' viittaa kahteen eri aikoina. Ensinnäkin se viittaa kellonajan välillä auringonnousun ja Dawn, ja toiseksi se viittaa välinen aika hämärä ja auringonlaskun. Se on aika, jolloin auringonvalo hajottaa yläilmakehän Maan ja valaisee maa 's alailmakehään. Tuloksena on, että kumpikaan maapallo on täysin tumma tai täysin valaistu Tällä kertaa on erittäin suosikki aikaa maalarit ja valokuvaajat ja myös aikaisin nousevat jotka rakastavat katsomaan auringonnousua. sitä kutsutaan sinistä tunti. tällä hetkellä aurinko on horisontin alapuolella maapallon ja ei ole suoraan näkyvissä. on erottuva kevyt tähän aikaan päivästä, ei ole kuin yö eikä kuten päivä. Tällä hämärä, yläilmakehän tarjoaa luonnonvaloa auringon suoraan ja hajottaa osa siitä maapallolla.

Teknisesti hämärä on kolme alaluokkaa, ja se on määritelty auringon korkeuskulman. Auringon korkeus kulma on aurinko 's geometriseen keskipisteeseen nähden Earth' s horisonttiin. Kolme alaluokkaa ovat:

Civil Twilight
Civil hämärä on kirkkain. Tällä hetkellä horisontin voi nähdä selvästi ja ilman apua keinovalon. Maanpäällinen esineitä voi helposti havaittavia. Civil hämärän jälleen jaoteltu siviili- kynnyksellä. Tämä päättyy auringon noustessa, ja aurinko 's geometrinen keskus on kuusi astetta horisontin alapuolella. Civil hämärä alkaa auringon laskiessa. Se päättyy, kun aurinko' s geometrinen keskus saavuttaa kuusi astetta horisontin alapuolella.Nautical Twilight
Nautical hämärä on kun aurinko 's geometrinen keskus on välillä 6 astetta ja 12 astetta alle Earth' s horisonttiin. Sitä kutsutaan meripeninkulman lähinnä sen käytön merenkulun. Se päättyy, kun navigointia kautta horisontti ei ole enää mahdollista.

tähtitieteellinen Twilight
Tämä ajanjakso on tummin hämärä. Tällä hetkellä aurinko 's epicenter on 12-18 astetta alle Earth' s horisonttiin. Sitä kutsutaan tähtitieteellinen hämärä, koska tällä hetkellä, joka on välillä ilta ja aamu, taivas on tumma riittää kaikenlaisille tähtitieteellisiä havaintoja.

hämärä
Dusk on aika illalla joka alkaa sen jälkeen, kun illan hämärissä. Sitä pidetään alussa illalla. Kun hämärä taivas on sininen ja kirkas. Civil hämärä merkitsee loppua siviili- hämärän, ja aurinko 's epicenter on kuusi astetta alle Earth' s horisonttiin. Se tapahtuu ennen auringonlaskua. Keinovaloa tarvitaan lukemiseen ulkopuolella aikana iltaan.

Yhteenveto: