Ero Simpukka ja CockleSimpukka vs Sydänsimpukoiden

Äyriäisten on kulutettu ravinnoksi ihmisen tuhansia vuosia. Tänään ne ovat osa jokaisen keittiön jokaisessa osassa maailmaa, erityisesti paikoissa, jotka sijaitsevat lähellä rannikkoalueilla. Simpukat sisältävät äyriäiset kuten rapujen, hummerit, ja katkaravut; piikkinahkaisten kuten merisiilien ja meri kurkku; ja nilviäiset kuten ostereita, kampasimpukoita, simpukoita, simpukat ja sydänsimpukoita.

Simpukat ovat meri- tai makean veden simpukoita. Kuoret, jotka koostuvat kahdesta yhtä suureen osaan, jotka on liitetty yhteen. Se on termi, jota käytetään viittaamaan kaikkiin simpukoita, ja sitä käytetään myös viittaamaan niihin simpukoita, jotka kaivautuvat osaksi sedimenttiin. Ne yleensä elävät hiekkaa tai mutaa, ja ne hengittävät kautta sifonit. Niillä ei ole päätä eikä silmät, mutta ne on varustettu munuaiset, suun, peräaukon, sydän, ja avoin vikaa.

Simpukat tulevat eri muotoisia ja kokoisia ja suurin osa syötävä, vaikka kaikki eivät sovi nautittavaksi. On olemassa kahdenlaisia ​​simpukat, nimittäin; kovan kuoren simpukat ja soft-shell simpukat. Osa kovan kuoritut simpukat ovat: pieni kaula simpukat, kirsikka simpukat, Manilla simpukat ja chowder simpukat.

Osa pehmytkuorisia simpukat ovat: höyrylaiva simpukat, razor simpukat, ja geoduck simpukat. Nämä pehmytkuorisia simpukat ovat ns, ei koska niiden kuoret ovat pehmeitä, mutta koska niiden kuoret ovat ohuita ja hauraita. Heillä on voimakkaampi maku ja haju ja parhaiten keitetyt hitaasti. Ne tyypillisesti maku makea. Että 's, miksi he ovat parhaita syödään raakana, mutta ne voidaan myös keittää ja käyttää ainesosina keittoihin ja muissa reseptejä.Sydänsimpukat, toisaalta, ovat pieniä, syötävä, meri- simpukat. He elävät hiekkarantoja, ja niiden kuoret ovat symmetrisesti ympäri, jotka vaikuttavat sydämen muotoinen katsottuna päistä. Kuten simpukat ja muut nilviäiset, ne myös kaivautuvat ja elää hiekka ja planktonia. Valmistaa heitä ruoanlaittoon merkitsee perusteellista pesua poistaa hiekan, ja ne on keitetty ennen kuin ne voidaan kuluttaa, mutta koska raaka simpukoiden tiedetään aiheuttavan hepatiittia. Ne valmistetaan läpi kiehuvan, paistamiseen, tai peittaus.

On olemassa useita erilaisia ​​simpukoiden, kuten yhteisen rypytetty tai SYDÄNSIMPUKKA, koira sydänsimpukka joka on syötäväksi kelpaamattomia, veri sydänsimpukka joka on yhteinen Koreassa ja Malesiassa, ja tosi sydänsimpukka joka tunnetaan myös muna sydänsimpukka.

Yhteenveto:

1. Simpukat ovat simpukoita joka voi olla joko makean tai suolaisen kun cockles ovat myös simpukoita joka löytyy vain suolavettä.
2. Simpukat tulevat eri muotoisia ja kokoisia ja niitä käytetään laajassa merkityksessä tarkoittamaan kaikkia simpukoita samalla sydänsimpukat on eri muoto, joka on pyöreä ja näkyvät sydämen muotoinen erilliset kuvioita kuoret.