Ero naisten ja miesten Kultakala



Nainen vs mies Kultakala

Tietäen onko kala on mies tai nainen voi olla hieman hankala, kun kala on nuori. Uros ja naaras kultakala ovat samanlaisia ​​ulkoisia esiintymisiä. Kuitenkin kaksi sukupuolia voidaan erottaa pesimäaikana. Vaikka jotkut kalat vaihtavat sukupuolta mukaan ympäristöolosuhteet, sukupuoli kultakala ovat geneettisesti ennalta määrätty.

Mies kultakala

Aikana pesimäaikaan, koiras kultakala kehittyy valkoinen kuoppia opercula (tai kiduskansien). Nämä valkoiset kuoppia kutsutaan myös jalostukseen tubercles koska ne kehittävät ainoastaan ​​pesimäaikana. Toinen kehitys pesimäkaudella käsittää säteitä rinta tai takajalat evät miehen kultakalaa. Keskimäärin kultakala saavuttaa jalostukseen iässä neljä kuukautta synnytyksen tai neljä-viisikuukautta lisäyksen jälkeen hänet akvaarioon.

Mies kultakala ovat hoikkia muodoltaan. Niillä on pidempi evät ja pidempi elimet verrattuna heidän seksuaalisen vastine. On harjanne, joka kulkee takana mies 's lantion evät, jopa venttiili alapuolelta. Koiras' s vatsa on kiinteä ja venttiili on kovera muodoltaan, ja hieman ohuempi kuin naisten kultakala .

Rintaevistä miehen kultakala on todennut, jolla on jäykkä etu- ray fin. Yleinen kehon muodon miespuolisen kala muistuttaa torpedo.

Nainen kultakala



Nainen kultakala ovat suurempia näköisiä. Ne ovat pullea ja niiden koko kasvaa pesimäaikana. Tämä johtuu siitä, että lisääntymisaikana, vatsan naisten on täynnä munia. Tämä tekee vatsan pehmeämpi verrattuna kuin miehillä.

Puolivälissä harjun linja on joko vähentynyt tai kokonaan puuttuva naisten kultakala. Muoto aukko on kupera ja pyöreämpi naisilla. Rintaevistä ovat lyhyitä ja pyöreä hieno etuosa ray fin.

Behavior-viisasta, naaras kultakala ovat varsin arkoja. Miespuolinen kultakala jahtaa naisten ja kuoppia hänen saadakseen hänet vapauttamaan munia. Nainen kultakala on tarkoitus olla kirkkaampi väri kuin miehillä.

Yhteenveto:


Miehillä on jalostukseen tubercles, kun taas naisilla ei ole jalostukseen tubercles.

Urokset ovat pienempiä, ja naaraat ovat kooltaan suurempi.

Urokset A saavat puolivälissä harjun linja, kun se on poissa naisilla.

Että vent miehistä on kovera-muotoinen ja ohut, vaikka tämä aukko naisilla on kupera ja muodoltaan pyöreä.

Rinta fin miehillä on korostettava, kun se on lyhyt ja pyöreä naisilla.