Ero Amerikanbulldoggi ja Pit bullAmerikanbulldoggi vs. Pit bull

Amerikanbulldoggi ja pit bull joskus kutsutaan saman koiran rotu. Sekä rodut kuuluvat Molosser perhe ja hankkia jokseenkin samat ominaisuudet. Kuitenkin, kun tiiviisti katsomassa näitä kahta rotua, voi törmätä monia eroja näiden kahden välillä.

Aiemmin 1970-luvulla, amerikkalainen Bull koira kutsuttiin Amerikan Pit Bull koira. Sinänsä oli hieman sekaannusta Amerikan Pit bulldog ja Pit
Bull koira ja niin nimi Amerikan Pit Bull koira muuttui Amerikanbulldoggi.

Kun verrataan kahta rotua, amerikkalainen Bulldog on suurempi kuin Pit bull koirat. Amerikkalainen bulldog tulee korkeudella 24-27 tuumaa taas Pit sonnien tulevat korkeudet välillä 18.-21 tuumaa.

Vuonna paino myös, Amerikanbulldoggi on reunan yli pit bull. Kun Amerikanbulldoggi on paino 85-140 lbs, Pit Bull on vain 40-60 lbs painoa.

Pit Bull on lihaksikas, mutta ne eivät ole raskas, mutta tyylikäs ja ketterä. Toisaalta, amerikkalainen Bulldogs ovat lihaksikkaat ja leveä rinta ja pää.Pitbull on lähes lohkon muotoinen pää, jossa on pyöristetty kärki kohti kuono. Toisaalta, Amerikanbulldoggi on laatikon muotoinen pää.

Amerikkalainen Bulldogs tiedetään myös polveutuvat Old Englanti Bulldogs. Pit Bull kehitti ensimmäisenä risteyttämällä Bulldogs ja terrierit.

Elinajanodotteessa, amerikkalainen Bulldog elää enemmän kuin Pit Bull. Kun elinajanodote Amerikanbulldoggi on 16 vuotta, Pit Bull on vain 12 vuotta.

Yhteenveto

Amerikkalainen bulldog tulee korkeudella 24-27 tuumaa taas Pit sonnien tulevat korkeudet välillä 18.-21 tuumaa.

Pit Bull on lihaksikas, mutta ne eivät ole raskas, mutta tyylikäs ja ketterä. Toisaalta, amerikkalainen Bulldogs ovat lihaksikkaat ja leveä rinta ja pää.

Kun Amerikanbulldoggi on paino 85-140 lbs, Pit Bull on vain 40-60 lbs painoa.

Pitbull on lähes lohkon muotoinen pää, jossa on pyöristetty kärki kohti kuono. Toisaalta, Amerikanbulldoggi on laatikon muotoinen pää.