Ero Hämähäkit ja hyönteisetHämähäkit vs Hyönteiset

Robotit kuuluvat luokkaan Arachnida. Toisaalta, hyönteiset kuuluvat luokkaan Insecta.

Olemme myös tutkia rakenteisiin näiden eliöiden. Hyönteisiä, heillä on kolme paria jalkoja tai kuusi jalkaa. Toisaalta, hämähäkit on neljä paria tai kahdeksan jalkaa. Hämähäkit ja hyönteiset on myös ero, kun se tulee heidän suuria ruumiinosia. Robotit on vain kaksi ruumiinosia kun hyönteiset ovat kolme ruumiinosia. Hyönteiset ovat niiden pään, rintakehän ja vatsan. Mitä hämähäkit, heillä on jo yhdistetty pään ja rintakehän. Tämä yhdistetty rintakehän ja pään kutsutaan cephalothorax, mutta ne eivät silti ole vatsa.

Myös eroja hämähäkit ja hyönteiset, kun se tulee heidän pieniä ruumiinosia. Hyönteiset käyttävät mandibles kuluttaa ruokaa. Mitä hämähäkit, he käyttävät chelicerae kuluttaa ruokansa. Hyönteiset ovat niiden antennit kun robotit ovat niiden pedipalpi. Hyönteiset on useita osia päässään, nimittäin pedicel, joka on maisema, joka on labrum, joka on clypeus, ja frons kun hämähäkki on mikään näistä osista päälaelleen. Mutta kun se tulee raajojen, robotit on enemmän osia kuin hyönteisiä. Toisin kuin hämähäkki, hyönteinen ei ole Coxa, sarvennoisen, joka on polvilumpio, ja jalkapöydän. Niillä on myös muutamia eroja vatsan alueella. Hyönteiset useimmiten on scutellum, sutuura, ja elytra kun robotit ovat mikään näistä osista. Mutta robotit eivät ole kehruunystyjen. Niillä on myös eroja niiden silmiin. Robotit ovat yksinkertaisia ​​silmäsi, toisaalta, hyönteiset on monimutkainen silmissä. Hämähäkit, vaikka on neljä paria silmiä kun hyönteiset vain yksi pari.

Mitä kykyjä näiden eliöiden, on olemassa myös paljon muunnelmia. Hämähäkit pystyvät spin rainoja pois heidän kehruunystyt vaikka hyönteisiä ei. Kuitenkin hyönteiset ovat yliotteen, kun se tulee kyky lennon. Useimmat hyönteiset voivat lentää vaikka robotit eivät. Niillä on myös vaihtelua, kun se tulee tunnistaa. Hyönteiset käyttää antennien samalla robotit käyttävät kynsinauhat.

YHTEENVETO:1. Hämähäkit ja hyönteiset ovat eroja niiden suurten ruumiinosia.

2. Hämähäkit ja hyönteiset ovat eroa luokissaan.

3. Hämähäkit ja hyönteiset ovat eroja niiden vähäinen ruumiinosia.