Ero Dogongs ja ManiteesDugongs vs. manitees

Dugongia ja manitees samannäköisiä; ne ovat kuin iso lehmiä vesillä. Ne ovat kuin rajat rotu valaan ja tiiviste. Tästä syystä ihmiset yleensä hämmentyä välillä. Koska he eivät 't ovat niin paljon eroja niiden ulkonäköä ja elinympäristöjen ihmiset on erittäin vaikea erottaa toisistaan. Ja lisätä jopa sekaannusta, molemmat ovat myös osa serenia lajin. On kuitenkin olemassa vielä joitakin erityispiirteet voit tarkkailla huomata eroja näiden kahden välillä. Ensimmäinen on niiden väri, paino ja pituus. Seuraavaksi on muodoltaan niiden ylähuuli. niiden pään koon myös erilainen. muoto niiden eturaajojen ja häntää on myös erilainen kuin muut. Niiden hampaat ominaisuudet eivät myöskään ole samoja. Nämä ovat joitakin eri ominaisuuksia huomaa niitä.

Manitees ovat vallitsevasti suurempia kuin dugongs kun se tulee koko ja paino. Manitees voi saada niin suuri kuin 15 jalkaa ja 3000 kiloa. Dugongia ovat vain 12 jalkaa pitkä ja voi vain saada jopa 1000 kiloa. Kun se tulee värin, voit huomata, että dugongs ovat vaaleanruskeat kun manitees ovat harmahtava. Ylempi huulet manitees ovat syvästi jaettu ja heidän päänsä ovat pienempiä kuin dugongia.

Vaikka molemmilla on edessä räpylät muoto niiden räpylät poikkeaa toisistaan. Manitees on mela-muotoinen räpylät verrattuna dugongs jotka ovat pitkänomainen räpylät. Niiden hännät myös erilaisia, manitees häntä on pyöreä, mutta Dugong 'hännän näyttää enemmän kynteen valaan.

Niiden hampaat eroavat myös. Dugong, joka on 24 hammasta synnytyksen aikana, tulee vain käyttää levyä pureskella. Tämä johtuu siitä, että hampaat Dugong hitaasti laskee sen kasvaessa. Kuitenkin myöhemmin ikä mies Dugong he kehittävät kaksi suurta hammasta edessä, mutta sitä ei käytetä pureskelua. Verrattuna Dugong, manitees on 4 riviä hampaita synnytyksen aikana ja tämä käytetään pureskelun kasvaessaan. Koska manitee kasvaessa ensimmäinen rivi hampaita putoaa pois ja takarivissä korvaa. Tämä jatkuu ja jatkuu.

Nämä ovat muutamia tärkeimpiä fyysiset ominaisuudet, jossa dugongs ja manitees eroavat. Silti niillä on paljon yhtäläisyyksiä keskenään, mutta asianmukaista tietoa, saatat pystyä erottamaan toisistaan.

YHTEENVETO:

1.Manitees ovat suurempia kuin dugongs; he saavuttavat jopa 15 jalkaa ja voi painaa jopa 300 kiloa.
2.

Dugongia ovat vaaleanruskeat kun manitees ovat hieman harmahtava.
3.

Ylempi huulet manitees ovat syvästi jaettu ja heidän päänsä ovat pienempiä kuin dugongia.
4.

Edessä räpylät on manitees ovat mela kaltainen taas dugongs ovat pitkänomainen.
5.

Pyrstö manitees ovat pyöreitä, kun taas dugongs ovat kuin kuin valas.
6.