Ero miesten ja naisten välillä KissatMies vs. naaraskissoilla

Kissat ovat hauskoja lemmikkieläinten on. Jokainen kissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Kun se tulee käyttäytymiseen, ihmiset uskovat, että kissat vaihtelevat rodusta. On kuitenkin olemassa monia kissanomistajat, jotka väittävät, että sukupuoli voi myös tehdä ero ominaisuuksista, että kissat ovat.

Voit joko saada naaras kissa tai Uroskissan, ja molemmilla sukupuolilla on etunsa ja haittansa. Uroskissoilla on enemmän ystävällinen persoona kuin naaraskissoilla. Naaras Kissat luottavat kysymyksiä. Vaikka ne ovat 'yhdeksän elämää,' naaras kissat yleensä hyvin varovainen. Kuitenkin yksi ansaitset luottamuksen naaraskissoilla, niin saat koettu haluat niistä. Se on myös erittäin helppo huomata, että Uroskissoilla ovat suurempia verrattuna naaraskissoilla.

Ongelma Uroskissoilla on, että ne virtsata kaikkialla. Kun näet heitä hännän ylöspäin, jäykistyminen koska se tukee jopa seinälle, joka tarkoittaa sitä ruiskuttamalla virtsaa. Tämä virtsa tulee jättää paha haju. Kuitenkin, jos olet koulutettu kissa, kun se oli vielä nuori, niin se voi olla tarpeeksi kurinalaisia ​​ei virtsata missään. Voit myös puhua eläinlääkärin neuteroivat kissa niin, että se ei virtsata missään.

Nainen kissat eivät suihkuta liian usein, mutta jos et valvoa kunnolla eivätkä ole sitä steriloitu, niin se voi helposti tulla raskaaksi. Kissat voivat lisääntyä nopeasti, ja pennut voivat vilisevät talosi ennen kuin huomaatkaan. Tämän vuoksi saada naaras kissa steriloitu on erittäin tärkeää. Plus, ilman spaying, kissan ne voivat luoda erittäin kovaa ja vastenmielinen ääniä, kun ne ovat kiimassa.

Nainen kissat ovat parempia metsästys hiiret, kun taas vain Uroskissoilla jotka ovat kiinteitä tai on mate ovat hyviä metsästys. Tämä johtuu siitä, että kissa on jo keskittynyt etsimään ruokaa. Kuitenkin, sukupuoli ei ole ainoa perusta, joka kissa on parempi metsästykseen, niin Don 't valita sukupuoleen perustuva metsästys yksin.

Jotkut sanovat, että jos sinulla on jo kissa omassa talossa, on parasta saada vastakkaisen sukupuolen, mutta tämä ei välttämättä pidä paikkaansa. Voit myös saada kissan samaa sukupuolta, mitä sinulla jo on ja siellä voitti 't olla mitään ongelmia.

Yhteenveto:1.

Mies kissat ovat ystävällisempiä kuin naisten kissoille.
2.

Nainen kissoilla on luottamus kysymyksiä, kun taas urokset eivät.
3.

Uroskissoilla spray missä elleivät ne on kastroitu, kun taas naisten kissat on steriloitu, koska ne luovat meluisa ääniä aikana lämpöä.
4.

Mies kissat ovat huomattavasti suuremmat kuin naisten kissoille.
5.