Ero sadetta Watch ja varoitusUkonilma Watch vs Varoitus

Ukkosmyrsky on sää ehto, joka muodostuu myrskytuulet, rankkasateet, läsnäolo ukkonen sekä rakeita. Tornadoes voidaan myös arvioida muodostuvan ukkosmyrskyn. Ukkosta voi esiintyä yhden tai klustereita. Ukkosta, kuten monet sää häiriöitä, tiedetään tuhota omaisuutta, ottaa ihmishenkiä, ja jätä tuhoisa väylä maa jälkeensä.

Estääkseen laajuutta vahingot ja ihmishenkien menetyksiä, teknologia ja ihmisen viestintä ovat kehittäneet järjestelmän ennustaa ja varoittaa julkisen tulevista sää häiriöitä. On olemassa kahdenlaisia ​​sää hälytykset ukkosta; ukkonen kello ja ukkosmyrsky lämpenemistä. Molemmat käsitteet on sama aikomus, varoitus yleisölle, mutta käytetään eri tapauksissa ja joskus eroja pituus.

Ukkosmyrsky Kello on hälytyksen, joka ilmoittaa yleisölle, että on olemassa mahdollinen ukkosmyrsky tulossa tietyllä alueella. Kello voi lähettää tai tuulettaa (via välineet kuten televisioita tai radiolähetyksen) pitkäksi aikaa. Ajan pituus on enemmän laajennettu kuin ukkosen lämpeneminen koska ukonilma (tai omaisuuden häiriö) on vain mahdollisuus esiintyvän, ylitys, tai jotka vaikuttavat alue.

Ukonilma kellot annetaan, kun olosuhteet ukonilma ovat hyvin suotuisat tai hyvin todennäköisesti tapahdu. Tietyt indikaattorit kuten tuulet puhaltavat 55-60 mailia tunnissa (tai vastaava 88C96 kilometriä tunnissa) todennäköisesti tuottaa ukkosen ja aiheuttaa asennuksen ja liikkeeseen ukkosmyrsky katsella. Ukkosmyrsky katsella käsittää myös laajan alueen tai läheisyydessä.

Vertailun vuoksi ukkosmyrskyn varoitukset ovat entistä välitön eräänlainen hälytys. Tämäntyyppisessä varotoimi, ukkonen (tai mikä tahansa muu sää häiriö) on jo edennyt sekä joukko kurssin kohti tietyllä alueella. Olosuhteet ukkosmyrskyn ovat jo käytössä, ja on todisteita liikkuminen ukonilma. Ukkonen on jo olemassa ja tapahtuu. Sää välineitä, kuten tutka-, satelliitti, ja muut voivat olla kuva tai kuva erityisen ukonilma.

Toisin kuin ukkonen kello, ukonilma varoitus kattaa vain pienen ja tietyllä alueella. Ukonilma varoitukset ovat myös esiintyä lyhyempiä ja täsmällisempää ajanjaksoja.

Yhteenveto:1. Sekä ukkosmyrsky katsella ja ukkosmyrsky varoitusten eri sääasemien ja uutisohjelmia tiedottaa ja tarjota yleisölle tietoja tulevasta ukonilma alueella. Nämä ehkäisevät hälytykset antaa ihmisten suunnitella ja valmistautua ukkonen. Joskus se on myös merkki opas ihmisiä evakuoida alue kiertää katastrofin.

2. Ennen luvan ukkosen katsella tai varoitus, on olemassa tiettyjä ohjeita on noudatettava.

3. ukonilma katsella ja ukkosmyrsky varoitus kahta erilaista hälytys. Ukkosmyrsky Kello on myönnetty mahdollisuutta ukkosmyrsky kun ukonilma varoitus annetaan, kun ukonilma itsessään on selvä ja voidaan havaita.

4. ukonilma katsella esiintyy pitkähköä aikana verrattuna ukonilma varoitus. Myös ukkonen kello on nimetty suurempi ja laajempi verrattuna ukonilma varoitus 's pienempiä ja erityisiä läheisyydessä.

5. sadetta kellot annetaan varhain tai ennen ukonilma muotoutuu kun ukonilma varoitus annetaan ennen ukonilma todella osuu maahan tai maan pinnalla.