Ero Pitbulls ja amerikanstaffordshirenterrieriPitbulls vs amerikanstaffordshirenterrieri

Aiemmin yksi viittaa koiran kumppani yksinkertaisesti 'lemmikkikoira'. No, ajat ovat muuttuneet, koska tänään se 's ei riitä kutsua heitä enää. Se on nyt yleisiä kuulla jonkun sanovan:' Se on Lucy, minun Kultainennoutaja 'tai' Olen Villakoira kotona nimeltä Timmy. 'Ihmiset taipumus painottaa enemmän rodusta. hankala osa kuitenkin on, että se vie ylimääräistä aivosolujen perehtyä laaja valikoima koiran rotuja. Jotkut näyttävät niin samankaltaisia, että voit 't kertoa ero. Esimerkkinä tästä on, että on Amerikanstaffordshirenterrieri ja amerikanpitbullterrieri tai Pitbull. Ne, ne näyttävät olevan samaa rotua vaan erilaisia ​​huomaamaton olosuhde '' nimenomaan luusto, kokoa, turkin väri, korvat, ja pää C osoittaa, että nämä kaksi ovat todellakin eroavat toisistaan. Sekä amerikanpitbullterrieri (Pitbull) ja Amerikanstaffordshirenterrieri (Amstaff) tulevat molesser roturyhmä. Termi 'Pitbull' on itse asiassa yleinen termi kuvaamaan kaikki, jotka molesser perheessä. Tämän vuoksi on erittäin sekava useimmille.

Varhainen Amstaff rodut tulivat Englannista, missä niitä käytettiin seuralaisia, maatilan auttajia, vartijoita, ja kuten osallistujat koiratappeluissa. Pitbull, risteytys terrieri ja bulldoggi, on kotoisin Skotlannista, Irlanti ja Englanti. Pitbulls käytettiin kotitalouksien seuralaisia ​​ja vartijoina hallinnassa karjan alkuaikoina. Nyt ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi poliisin ja hoito koirilla.Hallitseva ominaisuudet Pitbulls kuuluu intohimo, halu, korkea kipu suvaitsevaisuutta, taistelut kyvykkyys ja aggressiivisuutta. Itse asiassa ne ovat rotujen hyödynnetään laitonta koiratappelut ympäri maailmaa. Asianmukaista koulutusta, Pitbulls voi olla hyvin tottelevainen ja oppivainen. Ne ovat myös erittäin hyvä vartiointi omaisuutta. Sitä vastoin Amstaff pärjää kannalta koettu, lempeys, protectiveness, energia, älykkyys ja ihmisen vaimennus. Ne sekoittuvat hyvin lasten kanssa kun seurusteli aikana ensimmäisinä vuosina. Kuitenkin he eivät 't sekoita hyvin muiden lemmikkieläinten.

Sikäli kuin fyysinen koko tulee, Amstaff, joiden korkeus on 17-19 tuumaa ja paino 40-50 kiloa, on pienempi kuin Pitbull. Kaiken Pitbull on lihaksikas ja tanakka 18-22 tuumaa korkea ja 22-110 naulaa paino. Entinen on todella pienin molesser luokan, kun taas jälkimmäinen on suurin ja raskain. Amstaff on vankempi etujalat, kun Pitbull on tehokkaampi takajalkojen jotka ovat vastuussa sen ketteryyttä ja työntövoimaa. Pitbulls voi olla lähes mitä tahansa väriä tai turkin kuvio, paitsi Merle, kun taas Amstaff 's turkin väri on suodatettua ja hyvin rajallinen valikoima. Niiden väri voi olla sininen, valkoinen, punainen, brindle, fawn, tai musta. Molemmat amstaffeja 'ja Pitbulls' korvat ovat yleensä rajattu. Heidän pää rakenteet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin hyvin, yleensä lausutaan leuat, leveä ja paksu posket, ja lihaksikas kaulaa.

Yhteenveto:

Amerikanpitbullterrieri ja Amerikanstaffordshirenterrieri molemmat kuuluvat molesser roturyhmä. Molemmat alkunsa Euroopassa.

Pitbull on pitempi, raskaampia ja lihaksikas kuin Amstaff. Se myös osoittaa enemmän aggressiivisuutta ja voimaa kuin sen vastine.

Pitbulls tiedetään olevan intohimoinen, aggressiivinen, ja fyysisesti voimakas. Amstaffeja ovat yleensä hellä, suojaava, lempeä, energinen ja älykäs.