Ero musta ja Fawn Pugs Musta vs Fawn Pugs

Mopsit, jotka ovat pieniä koiria, ovat yksi vanhimmista koira rotuja. Nämä koirat, jotka olivat ensin jäljittää Kiinassa, olivat lemmikit buddhalaisten Tiibetin alueella. Yleisin pugs on kahta lajiketta mustaa ja fawn. Ero on lähinnä värin välillä rotuja.

Vuonna ominaisuudet, sekä musta ja keltainen tai jälkien on samankaltaisia ​​piirteitä. Ne ovat sosiaalisia eläimiä ja saada yhdessä omistajien, lapset, ja muut koirat. Nämä koirat ovat hyvin lempeä ja rakastettava. On kuitenkin helppo nähdä, mikä on musta mopsi ja kumpi on fawn mopsi.

Kun verrataan kahta rotua, fawn pugs ovat yleisempiä kuin musta pugs. Fawn pugs on hieman kellertävän ruskea väri. Luonteenomaista fawn pugs on sen mustia merkkejä ympärille korvien kattaa kasvot. Fawn pugs on musta nauha kutsutaan jälki, joka kulkee alas keskellä sen takaisin. Nämä pugs on timantin muotoinen musta piste otsalle.

Musta pugs ovat täysin mustia. Koska ne ovat täysin musta, musta pugs ei ole maskia kasvoille ja jälki, joka kulkee takana.Jotkut sanovat, että musta pugs ovat aktiivisempia kuin fawn pistokkeet, mutta tämä ei ole totta. Fawn pugs ovat yhtä aktiivisia kuin musta pugs.
Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä fawn ja takaisin jälkien on, että entiset irtoa liikaa.
Verrattaessa kauneuden kaksi pugs, fawn pugs kanssa trendikäs maski ovat erittäin tervetulleita useimpien lemmikkieläinten ystäville.

Yhteenveto:

1. Erot kellanruskea pugs ja mustat tai jälkien ovat lähinnä väri.
2. kellanruskea pugs on hieman kellertävän ruskea väri. Musta pugs ovat täysin mustia.
3. Kun verrataan kahta rotua, fawn pugs ovat yleisempiä kuin musta pugs.
4. Luonteenomaista fawn pugs on sen mustia merkkejä ympärille korvien kattaa kasvot. Fawn pugs on musta nauha kutsutaan jälki, joka kulkee alas keskellä sen takaisin.
5. kellanruskea pugs on timantin muotoinen musta piste otsalle.
6. musta pugs ei ole maskia kasvoille ja jälki, joka kulkee takana.
7. Verrattaessa kauneuden kaksi pugs, fawn pugs ovat hyvin trendikkäitä ja tervetullut lemmikkieläinten ystäville.