Ero AKC ja UKC AKC vs UKC

Jos olet koira rakastaja, sinun on kuullut kaksi suosituinta puhdasrotuisten koirien sukupuu rekistereistä Yhdysvalloissa; American Kennel Club ja United Kennel Club. Nämä klubit myös pitää näyttelyissä sekä määrittämällä koiran 's sukutaulu. Ne ovat kaksi eri yhteisöistä ja ne jakaa joitakin yhtäläisyyksiä ja useita eroja.

American Kennel Club on voittoa puhdasrotuisten koirien sukupuu rekisterin perustuu Yhdysvalloissa. Se perustettiin vuonna 1884 ja puoltaa koiria lemmikkeinä, edistää vastaa koiran omistus, ja suojaaminen koiran oikeuksia.

On rekisteröitävä AKC, koiran 's vanhemmat ja pentueen on myös rekisteröity AKC. Rekisteröinti on tarkoitettu ainoastaan ​​määrittämään rotu koira ja hänen vanhempansa eikä terveys- tai osoittavat laadun verilinjaa.

Se on enemmän huolissaan koiran 's ulkonäköä sijasta hänen emotionaalinen ja käyttäytymiseen terveyttä. AKC rekisteröinti vaaditaan kasvattajilta, jotta he voivat myydä puhdasrotuinen pentuja ja osallistuu AKC sponsoroi puhdasrotuinen koiranäyttely ja koira urheilua.

Vaadittu ikä koiran rotu ei ole nuorempi kuin kahdeksan kuukautta. Ei AKC rotujärjestön voi vaatia korkeampaa jalostukseen ikään tai geenitestit tauteja tai muita rajoituksia.

Se ei kuulu Kansainvälisen Kennel Federation. Se edellyttää telakoituna pyrstöt ja typistetyt korvat joka on kielletty lailla muissa maissa ja arvostelevat American Veterinary Medical Association.

Sen monet toimintaan kuuluvat koiranäyttely, nuorempi showmanship, tottelevaisuus tutkimuksissa seuranta tutkimuksissa koira agility, ja ralli kuuliaisuutta.AKC jakaa koirat seitsemään ryhmään:

* Sporting ryhmään C kuuluvat lintukoiria kuten Osoittimet, noutajat, Setters, ja Spaniels.
* Hound ryhmään C kuuluvat koirat, jotka on kehitetty metsästää käyttämällä näön tai tuoksu kuten Greyhound ja beagle.
* Työryhmät C sisältää koirat vartija omaisuutta, karjaa, vetää kärryt kuten Siperianhuskyt ja berninpaimenkoira.
* Terrieri ryhmä C kuuluvat koirat metsästää syöpäläisiä ja kaivavat koloja kuten Cairnterrieri ja Airedalenterrieri
* Toy ryhmään C kuuluvat seurakoira kuten Toy Poodles ja Pekinese
* Ei-urheilu- ryhmään C kuuluvat koirat, jotka don 't sovi muihin luokkiin ja ovat suurempia kuin kääpiökoirat kuten Bichon Frises ja kääpiövillakoirat
* Herding ryhmään C kuuluvat koirat lauma eläimiä kuten collie ja belgianpaimenkoiria

United Kennel Club on toiseksi suurin puhdasrotuisten koirien rekisterin maailmassa ja se on toiseksi vanhin Yhdysvalloissa. Se perustettiin vuonna 1898 tarjoamaan rekisterin työkoiria.

Se edistää käsite yhteensä koira, koira, joka voi suorittaa sekä se näyttää. Se käyttää DNA-testaus perustaa koiran 's vanhemmuus.

On kolme tapaa rekisteröityä UKC. Yksi on Single rekisteröinti, joka on koirille, joiden vanhemmat eivät ole UKC rekisteröity. Toinen tapa on rajoitettu Privilege rekisteröinti purebreds joiden sukupuu on tuntematon ja sekarotuisia koiria. Kolmas tapa on Pentue rekisteröinti pennuille, joiden vanhemmat myös rekisteröity UKC.

Yhteenveto
1. AKC ei tunnista UKC rekisteröityä koiraa, kun taas UKC tunnistaa AKC rekisteröityjä koiria.
2. AKC on suurempi klubi, kun taas UKC on pienempi.
3. Useimmat rodut rekisteröityä AKC, kun taas harvinaisempia rotuja ja ne, jotka ovat edelleen aloitusrekisteri- klo UKC.