Ero MUV ja SUVMUV vs SUV

SUV (urheilu hyötyajoneuvot) ja MUVs (multi-hyötyajoneuvot) ovat kaksi parasta vaihtoehtoa, kun se tulee all-around ajo tai perheen ajoneuvoja. Ne ovat edullisia, koska niiden suuren kapasiteetin vetämiseen ihmisiä tai kohteita. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden linjaa. Vaikka MUVs perustuvat yleensä muodosta van, katumaasturit ovat enemmän kuin kevyiden kuorma jotka ovat täysin suljettuja.

Yksi suurimmista valituksia SUV on sen kyvykkyys maastossa. Ihmiset asuvat maaseudulla mieluummin SUV, koska se on voimakas moottori ja 4-pyöräinen tai neliveto ominaisuus. Vaikka monet katumaasturit on edelleen AWD monet enemmän perhekeskeinen malleissa on nyt Takaveto (takaveto). Vertailun vuoksi MUVs ei oikeastaan ​​ole AWD ja luopuvat RWD yksinkertaisemman FWD (etuveto). FWD on kompaktimpi, koska ei ole tarvetta pitkään vetoakselin joka vie tilaa. Tämä vapauttaa enemmän tilaa matkustamossa ja vähentää kokonaispainoa. Koska etupyörät käytetään sekä ohjauksen ja virtaa ajoneuvon MUVs eivät ole suositeltavia huonossa maastossa.

Yleensä MUVs ovat paljon halvempia kuin katumaasturit useammalla kuin yhdellä tavalla. Alkuperäinen hinta on paljon vähemmän, koska useimmat MUVs ovat pienempiä moottoreita kuin katumaasturit, ja yksinkertaistettu ulkoasu vähentää liikkuvien osien määrää. Vähemmän liikkuvia osia myös kääntää vähemmän osia, jotka voivat pettää, ja näin ollen vähentää huoltokustannuksia. Ja sitten on kysymys polttoaineen kulutusta. Koska talouden taantuma vie veronsa kaikille, ihmiset ovat alkaneet luopua SUV johtuu niiden erittäin huono mittarilukema. MUVs, niiden pienempiä ja vähemmän polttoainetta moottorit, ovat houkuttelevampia vaihtoehto perheille etsivät ajoneuvo, joka sopisi kaikille myös joitakin vaihdetta.Yleinen suuntaus autoissa on todennäköisesti aio jatkaa, vaikka talous paranee. Ihmiset ovat siirtymässä pois bensannielijöitä kuten katumaasturit osaksi järkevämpi ajoneuvot, kuten MUVs. Maastossa ja hinaus valmiuksia hyljätyille polttoainetehokkuutta. Se 's ei ole kuin että on valtava menetys, kun otetaan huomioon, että suurin osa SUV kuljettajat ovat naisia, jotka ovat aina konkreettisia teillä.

Yhteenveto:

1. MUVs perustuvat van kun katumaasturit ovat peräisin kevyiden kuorma.
2. MUVs ovat FWD kun katumaasturit ovat takaveto tai AWD.
3. SUV oikeudenmukainen paremmin maastossa kuin MUVs.
4. katumaasturit ovat pricier kuin MUVs.