Ero Mazda 3 ja 6Mazda 3 vs 6

Mazda 3 tai Mazda 6? Kumpi on parempi? Let 's hahmotella joitakin eroja sekä mallien selvittää mikä on arvo rahaa.

Mazda 3 on suunniteltu ja tuotu Hiroshima kun Mazda 6 on rakennettu Flat Rock, Michigan. Mazda 6 on painavampi kuin Mazda 3, joka osoittaa, että Mazda 6 tarjoaa enemmän suojaa onnettomuudessa kuin Mazda 3 Mazda 6 on edessä kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt sekä sivu- ja puoli-turvaverhot. Automaattinen jarrujärjestelmä ja kuu katto ei ole säädetty vakiona että Mazda 6; kuitenkin, se on tarjolla urheilun paketti ylimääräistä rahaa, joka on noin $ 2500 molempia. Mazda 6 on vakio ilmastointi, jota ei ole tarjolla Mazda 3.

Ohjauspyörä ja kojelaudan suunnittelu Mazda 3 ja 6 ovat lähes identtiset. Sytyttämistä käyntinopeusmittarin ja muut indikaattorit ovat vaalean oranssi väri, joka ei ole niin houkutteleva ja vilkas kuin Mazda 3 Mazda 6 on automaattinen ilmastointilaite piirre, että Mazda 3 malli puuttuu. Vuonna Mazda 6, keskikonsolissa välillä kuljettajan istuimen ja etumatkustajan istuin on suunniteltu näyttämään houkutteleva ja mukava. Mazda 6 on musiikki-painikkeet ja vakionopeudensäädin painikkeet ohjauspyörässä, joka on erittäin kätevä. Laatu kaiutinjärjestelmä on melko hyvä verrattuna kaiutinjärjestelmä Mazda 3.

Moottori Mazda 6 suorittaa innokkaasti kanssa 220 HP ja 192lbs.ft. vääntöä. Mitattuna moottorin suorituskykyä Mazda 6 varmasti lyödä Mazda 3 alas aika vahvaa boolia. Silti, jos hevosvoimaa on korkea, päädyt maksamaan enemmän oman vakuutusmaksuja.

Renkaat Mazda 3 ja Mazda 6 ovat samat. Polttoainesäiliö Mazda 6 on suurempi kuin Mazda 3, joka tarkoittaa, että päädyt polttavat enemmän rahaa aina täyttöpakkaus Mazda 6 säiliö.

Jokainen etsii päivittää kompakti ja keskisuurille sedan voi harkita Mazda 6 on hyvä vaihtoehto.

Yhteenveto:1. Mazda 6 on raskaampaa kuin Mazda 3.

2. Mazda 6 on automaattinen ilmastointilaite ominaisuus, joka ei ole Mazda 3.

3. Mazda 6 on musiikki-painikkeet ja vakionopeudensäädin painikkeilla ohjaus-

pyörä.

4. Moottorin suorituskyky Mazda 6 on parempi kuin Mazda 3.