Ero EK ja EGEK vs EG

Tuo viritys on ollut yksi tärkeimmistä harrastuksiin nauttivat isot pojat. Suorittamalla kääntää tavallinen, ei mitään-erityinen, arjen toiminnallinen auton ensimmäiseen sijoittuneelle visuaalisesti upea ulkomuoto, on yksinkertaisesti kannattavaa. On olemassa paljon autoja suosi tässä kulttuurissa, ja yritämme erottaa toisistaan ​​Honda suosikit '' EK ja EG.

Vuonna 1992, kun viidennen sukupolven Honda Civic autoja, EG Civic esiteltiin. EG suunniteltiin tiiviimmän mitat, ja mikä tärkeintä, parempi aerodynaaminen muotoilu edellisestä Civic malleja.

EK Civic debytoi myöhemmin vuonna 1996 (kuudes sukupolvi), ja siitä lähtien, aivan kuten sen EG edeltäjänsä, siitä tuli yksi suosituimmista tyyppisiä auton tuning kulttuuriin, ja se on erittäin altis 'modding', alkaen ulkotiloissa ja estetiikan tuloshakuisessa muutoksia kuten hydrauliikka ja moottori vaihtamalla.

Racing muutettu EKS ja EG ovat myös yleisiä, koska ne ovat joutuneet kaikenlaisten rotuja, kuten autocross, vedä ja super kierros taisteluissa. Se on tyypillinen 'tuunattu' auto kaduilla. Kuitenkin on havaittu, että EG: t löytyvät enemmän raiteille. Tämä ehkä siksi sen pienemmän runko ja kevyempiä alustan. Performance-viisasta, Racers löydä sitä edullisempaa.

EK on beefier alustan ja on hieman suurempi. Se myös urheilu lisää turvalaitteet. On kuitenkin syytä huomata, että huolimatta koko ja paino eroja, EK on suunnilleen sama potentiaali kuin EG.

Kuitenkin on raportoitu, että EK on helpompi käsitellä, ja päihittää EG tätä näkökohtaa. Joidenkin tilejä, EG on enemmän vetää kilpailija, tai paremmin kilpa suoria viivoja. Kuitenkin virittimet tulee väittämään, että se riippuu yksi 's suunnittelu kykyjä kompensoida siitä, että haittapuoli, jos se oli totta.Toinen syy, että jotkut auto harrastajat saattavat suosia EG yli EK, johtuu saatavuus ja edullisuus osia. EG osat ovat hieman enemmän halvempaa puolella, ja enemmän saatavissa. Näin ollen on enemmän, että voit tehdä kanssa EG kuin EK.

Yhteenveto:

1. EG tuli ensin, koska se otettiin käyttöön vuonna 1992 (viides sukupolvi). EG debytoi neljä vuotta myöhemmin, kuten Civic 's kuudennen sukupolven autoja.

2. EG on kevyempi ja pienempi kuin EK, joka on lähinnä syy, miksi se on ajanut enemmän kuin EK.

3. EG osat ovat helpommin, ja hieman halvempaa kuin EK 's.