Ero Seaman ja Deck CadetSeaman vs Deck Cadet

Seaman viittaa listalla laivastossa. Se tunnetaan myös laivaston 's alin listalla jälkeen matruusi ja Leading Seaman. Kyytiin kauppa-aluksen, vastuut miesten kannen osassa on lukuisia, ja vaihtelevat suuressa määrin. Vaikka kauppa-alukset ovat eri kokoja ne yleensä täyttävät yhden kuvion työvoimaa. on totta, että tapa, jolla eri tehtävissä saavutetaan laivassa vaihtelee alusten välisen, mutta yleensä perusasiat pysyvät samoina.

Alimmalla tasolla on puolimatruusi. Tavalliset merimies ensisijaisesti avustaa matruusi hänen tehtävänsä, mutta voi olla tarpeen tehdä monia muita tehtäviä. Tehtävät että puolimatruusi voidaan tarvita saavuttaa, ovat ollessa hakevat, maali skaalaus ja haketus, auttaa kiinnittyä alukselle tavarankäsittelyjärjestelmät, ja auttaa sitoa ja päästää aluksen.

Seuraava taso on matruusi. Lain mukaan matruusi pitäisi olla kyky suorittaa kaikki tehtävät liittyvät kannella, paitsi varsinaisen aluksen navigointiin. Yleisesti ottaen matruusi suorittaa seuraavat tehtävät: silmukointi kuitulinjan, työskentelee yli laivan 's puolella, koneita käytettäessä kannella, huolehtien rahdin varastointi, huolehtiminen laivan' s väärentämisestä, ja korjauskustannukset kankaalle . Hänen olisi myös kyky käsitellä pelastusveneeseen purjeissa.Seuraava sijoitus merimiehen on Boatswain. Tämä kanta voidaan tarkasti verrata työnjohtaja teollisuuslaitoksessa ympäristössä. Usein Boatswain on erittäin kokenut merimies, ja hänen verkkotunnus on kaikki mitä on tehdä huolto, huolehtien kansivarusteiden sekä rahdin kannella. Kun alus on turvattu meri, se on Boatswain että valvoo tämän harjoituksen, ja myös valvoo lastaus- ja purettaessa.
Muita merimiesten sisältävät puuseppä, jonka tehtävät ovat yhtä moninaisia ​​kuin ne ovat lukuisat, ja Quartermaster Joillakin laivoilla, yleensä suurempien.

Kannella kadetti on pystyttävä suorittamaan lähes kaikki kannella tehtäviä, sekä navigoinnin kyytiin alus, mutta perustasolla. Kuitenkin kansi kadetit osoitetaan erityisiä tehtäviä laivalla, toisin kuin merimies, jotka voivat tehdä mitä tahansa tehtäviä, jotka ovat vireillä.

Yhteenveto:
Asema Seaman on eri tasoilla riippuen tehtävistä, kun taas kansi kadetti ei ole tasoa työtä.
Merimies tavallisesti suorittaa muita tehtäviä, jotka voivat olla vireillä laivalla, kun kansi kadetti annetaan tietty tehtävä.