Ero Honda Accord ja Lexus ISHonda Accord vs. Lexus IS

Vain kourallinen autonvalmistajat voisi koskaan sovittaa valtavirran ylellisyyttä urheilu sedan että Lexus rakentaa. Tosiaan, on olemassa eurooppalaisia ​​merkkejä, jotka tekevät kohta, että niiden ajoneuvot ovat täynnä äveriäs mukavuudet, mutta jotkut vielä don 't saada läpi mieluummin amerikkalaisen yleisön, lähinnä koska useimmat ovat aivan liian jyrkästi hinnoiteltu. Tämä on yksi syy miksi, tässä vertailussa, voimme pit kahden japanilaisen merkit vastakkain C Lexus IS-sarjan verrattuna Honda Accord. Koska oikeudenmukaisuussyistä keskitymme vain lähtötason trimmit molempien ajoneuvojen.

Ensimmäisenä on Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4, joka on jotka ovat 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Honda 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Samaan aikaan Lexus IS 250 on hinnoiteltu melko korkea, on $ 31.845, vaikka tämä on perusteltua, sillä se kuuluu ylellisyyttä urheilu sedan luokka. Tähän hintaan, olet täynnä kaikki mukavuudet voisi kuvitella in lähtötason luxury sedan. Se on melko urheilullinen liian, jossa on 6-vaihteinen käsivaihteisto kiinnitetty 2. 5L V6, 24 venttiiliä moottori, joka tuottaa 204 hevoset juuri 6400rpm. Tämä voima on toimitettu kautta takapyörien, ja jos ajaa melko järkevästi, tämä ajoneuvo voi antaa sinulle 21 mailia per gallona bensiiniä.

Turvallisuus tulee ylellisyyttä, ja molemmat näistä autoista tarjoavat vakio 4-wheel ABS, on tuuletettu levyjarrut. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs., Ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat. Lexus IS painaa hieman enemmän, 3455lbs., Ja tukee laajempia 225/45 renkaat, 17 tuuman vanteet.On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Lexus IS 250, toisaalta, on saatavana 4 vanteet, jotka vaihtelevat 250 RWD Manual ultra ylellinen 350 RWD, joka on varustettu vakio 6-vaihteinen automaattivaihteisto kiinnitetty 3. 5-litran V6 , että vuodattaa 306-hevosvoimaa.