Ero Subaru Impreza WRX ja WRX STISubaru Impreza WRX vs WRX STI

Subaru Impreza WRX on STI versio, joka on luotu tarjoamaan urheilullinen vaihtoehto WRX. Vaikka on olemassa melkoinen joukko eroja WRX ja STI, let 's katsomaan tärkeimmistä. Huolimatta, jolla on sama 2. 5L moottori, STI pystyy tuottamaan paljon enemmän valtaa kuin WRX. STI on pystyy tuottamaan 305 hevosvoimaa 6000 rpm verrattuna 265 WRX. sama pätee myös silloin, kun se tulee vääntömomentin, tuottaa 290 lb-ft verrattuna WRX 's 244 lb-ft. STI on voinut tehdä tämän, koska sen korkea Crossflow turboahdin.

Parantaakseen edelleen moottorin suorituskykyä, STI on varustettu myös SI-DRIVE-järjestelmä ei löydy WRX. SI-DRIVE (Subaru Intelligent Drive) tarjoaa kolme tilaa ajoneuvon suorituskykyä läpi muutoksia, miten ECU käyttäytyy. Tämä on myös yhdistettynä 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, jolloin saavutetaan huomattavasti suurempia nopeuksia kuin kanssa 5-vaihteinen käsivaihteisto on WRX.

Muut näkökohdat STI, joka vaikuttaa ajo on myös parannettu. STI käyttää korkean suorituskyvyn jousitus käänteinen joustintuin alumiiniseosta alempi L-aseita. Tietenkin suurempi nopeus, joka voidaan saavuttaa STI, tarvitset myös kykyä pysäyttää nopeasti. Tätä varten STI käyttää parannettu Brembo levyjarrut Super Sport ABS ja isompi levyjä sekä edessä ja takana. Tämä yhdistettynä laajempaan renkaat STI, jotka tarjoavat paremman pidon tiehen, antaa sille lyhyempi jarrutusmatka.Näkyvyyden parantamiseksi yöllä, STI on varustettu suurpainepurkauslamppujen tai HID valot. HID valot ovat huomattavasti kirkkaampia kuin halogeenivalot asennetut WRX. On myös paljon eroja WRX ja STI, erityisesti sisätilojen jossa saat enemmän ensiluokkaisista materiaaleista, kuten nahka istuimet ja parempia mittareita.

Yhteenveto:

1. STI tuottaa enemmän hevosvoimia kuin WRX
2. STI tuottaa enemmän vääntöä kuin WRX
3. STI on varustettu SI-DRIVE kun WRX isn 't
4. STI on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto kun WRX on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto
5. STI on parempi jousitus kuin WRX
6. STI on paremmat jarrut kuin WRX