Ero RWD ja FWDRWD vs. FWD

Jotta kuljettamaan 4-pyöräajoneuvoja kuten autoja, vain kaksi neljästä pyörää on virta; joko etu- (FWD tai Etuveto) tai taakse (RWD, tai Takaveto). Tämä on perus ero näiden kahden välillä, ja kaikki muut erot ovat tämän seurauksena perusajatus.

Työntävä voima FWD ajoneuvot on tehokkuuden maksimoimiseksi minimoimalla ajoneuvon paino. Koska eturenkaat ovat niitä lähinnä moottoriin, virtaa se poistaa paljon komponentteja, joita tarvitaan siirtää valta ajoneuvon takaosaa. FWD ajoneuvot myös saada lisäetuna suuremman sisätilojen, kuten takaveto ajoneuvoja tarvitse varata tilaa alle matkustamoon näiden osia.

RWD ajoneuvot ovat yleensä tasapainossa suhteen painojakauma. Osat on siirtoverkossa RWD ajoneuvo painojakauma hieman tasaisempi. FWD ajoneuvoissa on kaikki paino keskittyi etupään, koska sillä on moottori, yhdessä lähetys kokoonpano pyörät. Tämä oli ajatellut etuna, koska painavaa tarkoitti, että etupyörät oli paljon enemmän pitoa, mutta tänään 's älykkäämpiä autoja, tämä on tullut vähemmän tekijä.

Ongelmana raskas etupään ja FWD ajoneuvojen on valvonnan puute. Ohjaus asia käy yhä ilmeisemmäksi ajettaessa ja kaarreajossa suurilla nopeuksilla. RWD ajoneuvot ovat paljon paremmin tätä näkökohtaa, koska tasapainoinen painojakauma mahdollistaa ajoneuvon olevan paljon paremmin ennustettavissa, myös suurilla nopeuksilla. FWD ajoneuvot ovat myös kykene suorittamaan melko turhaa, mutta melko 'viileä näköinen' liikkumavaraa, nimeltään ajautuminen. Drifting on ajamista takarenkaiden liukuvat tiellä, mutta kuljettaja on edelleen ajoneuvon hallinnan, jonka taitavasti ohjaamalla etupyörät ja kiihdytin. Koska etupyörien FWD ajoneuvon käytetään sekä kuljettamaan ajoneuvoa ja ohjauksen, tämä toimenpide on lähes mahdotonta.

Yhteenveto:

1. RWD ajoneuvot jotka liikkuvat kautta takapyörien, kun FWD ajoneuvot jotka liikkuvat kautta eturenkaiden.2. RWD ajoneuvot ovat raskaampia verrattuna FWD ajoneuvoja.

3. RWD ajoneuvoissa on usein vähemmän sisätiloja verrattuna FWD ajoneuvoja.

4. RWD ajoneuvot ovat tasapainossa verrattuna etupainoinen FWD.

5. RWD ajoneuvot mahdollistavat paremman kontrollin verrattuna FWD ajoneuvoja.