Ero Civic ja STICivic vs STI

Honda Civic ja Subaru STI ovat kaksi suosituinta autoja, varsinkin nuorten keskuudessa. Vaikka ne molemmat näyttävät hyvältä ja toimivat hyvin, jokainen niistä on omat eroja voidaan pitää tekijöitä monien potentiaaliset ostajat ostaa yksi kuin toinen. Tässä on vain muutamia eroja Honda Civic ja Subaru STI.

Sen lisäksi, että nämä kaksi autoa valmistetaan kahta eri auton yritykset, yksi suurimmista eroista on niiden moottorin ja vaihteiston ulkoasu. Honda Civic 's moottorin ja vaihteiston ulkoasu on suunniteltu etupyörän moottoriajoneuvon, joka on yleisin moottorin ja vaihteiston ulkoasu käytetään nykyään. Vääntömomentti lähtöisin moottorin jaetaan vain kahteen etupyörät ajoneuvon, niin kun haluat muuttaa suuntaa, jossa auto on menossa, autoja kuten Honda Civic käyttää vain etupyörät. kun kyseessä Subaru STI, se käyttää nelipyöräinen moottori ja vaihteisto ulkoasun suunnittelu. Kutsutaan myös muiden kuin neliveto, Subaru STI on varustettu voimansiirto, joka mahdollistaa kaikki neljä pyörää auton vastaanottamaan vääntömomentin energiaa moottorista samanaikaisesti. Näin ollen, neliveto tarjoaa kuljettajille enemmän valvontaa ja vakaus eri tienpinnoilla '' hyvä ominaisuus verrattuna etupyörä ajaa autoa, kuten Honda Civic.

Toinen ero Honda Civic ja Subaru STI, on niiden moottorin suunnittelu. Honda Civic hyödyntää poikittainen moottori. Tämän tyyppinen moottori suunnittelu on myös kutsutaan itä-länsi-moottorin suunnittelussa, koska sijainti kampiakselin, joka on suunnattu sivulta-puolelle suhteessa koko pituudeltaan auton. Toisaalta, Subaru STI 's moottorin suunnittelun kutsutaan pitkittäinen moottorin. Tässä tapauksessa moottorin kampiakselin sijaitsee pitkää akselia pitkin koko ajoneuvon. Tämä on syy, miksi tämän tyyppisen moottorin muotoilu on myös kutsutaan eteen-taakse moottorin suunnittelu.

Sekä Honda Civic ja Subaru STI ajettu käyttäen manuaalivaihteisto. Yleisemmin kutsutaan 'vaihdekeppi' ajo, tämäntyyppinen lähetyksen käytetään kuljettajan toimiva kytkin säädellä määrää vääntömomentti siirretään polttomoottorin lähettämiseen auton. Päälle, että Honda Civic tarjoaa myös mahdollisia auton omistajille malleja, joissa on automaattinen lähetykset. Tämä on etu, että Honda Civic on yli Subaru STI, joka ei tarjoa mallia automaattivaihteistolla. Kuten nimi kertoo, tällainen siirto muuttuu automaattisesti vaihteista kun ajaa.Yhteenveto:

1. Sekä Honda Civic ja Subaru STI käyttää manuaalivaihteisto. Se on kuitenkin vain Honda Civic, joka tarjoaa potentiaalia auton omistajille malleja, joissa on automaattinen lähetykset.

2. Honda Civic on etuvetoinen auto. Subaru STI on luokiteltu neliveto ajoneuvoa.