Ero Economy ja Compact AutotEconomy vs Compact Autot

Termit taloudellinen auto ja kompakti auto käytetään usein samassa. Mutta oletko ovat tulleet selville, ne ovat melko erilaisia ​​keskenään. Suurin ero taloudellinen auto ja kompakti auto on mitä heidän ensisijainen ominaisuus on. Kompakti auto on lähinnä pieni auto samalla taloudellinen auto on yksi, joka vaatii hyvin vähän kustannuksia omistaa ja käyttää.

Koska talouden autot on tarkoitettu niille on tiukka budjetti, ensimmäinen asia, joka on halpa on hinta. Vaikka jotkut kompakti autot ovat myös edullinen, monet ovat kalliita. Toinen komponentti halvemmalla kasvaa mittarilukema. Economy autoja ei tunnettu ottaa suuria moottoreita; ne ovat enemmän kohtuullisen kokoinen moottoreita, jotka ovat vain saada läpi päivittäisiä tehtäviä. Jotkut kompakti on varustettu 2L moottorit tai jopa suurempia, antaen heille paljon paremman suorituskyvyn, varsinkin kun otetaan huomioon niiden vähentää painoa. Monet kompakti autoja on parempi mittarilukema kuin tavalliset sedans ja vastaavat, johtaa yleinen harhakäsitys, että puristeet ovat myös talouden autot.

Viimeinen komponentti on taloudellinen auto 's edullisia on korjaus ja huolto. Koska talouden autot on rakennettu irtotavarana, valmistaja tekee myös paljon varaosien heille joten se on erittäin helppo ja halpa ostaa soveltuvin osin. Valmistajat myös kymmenen käyttää kokeiltu teknologioiden talouden autot parantamiseksi luotettavuutta ja vähentää huoltokustannuksia.

Kuten jo edellä mainittiin, kompakti 'ensisijainen ominaisuus on sen pieni koko. Nice jos olet ajo kaupunkiajossa pieniä teitä, ei niin mukavaa, jos on paljon tavaraa tuoda mukanaan. Taloudellinen auto on edelleen paras ensisijaisena vaihtoehtona auton koska se antaa sinulle hieman joustavuutta, miten paljon tavaraa voi kuljettaa.Jos budjetti on ongelma, taloudellinen auto on edelleen paras bang for buck. Se on myös järkevämpää vaihtoehto, jos olet odottanut perheen kasvaa lähivuosina.

Yhteenveto:

Kompakti auto korostetaan koon, kun taloudellinen auto korostetaan alhaisilla kustannuksilla
Talouden autot ovat halvempia kuin kompakti autoja
Talouden autot yleensä parempi mittarilukema kuin kompakti autoja
Economy autoja on helpompi säilyttää ja halvempaa korjata kuin kompakti autoja