Ero Mahindra Scorpio ja Toyota InnovaMahindra Scorpio vs Toyota Innova

Innova ja Skorpioni ovat valintoja, kun etsit perheen auton suuri kapasiteetti. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden luokituksia Skorpioni on SUV (Sports Utility Vehicle), kun Innova on MPV (Multi-Purpose Vehicle). Tiukasti kannalta tämä tarkoittaisi, että Skorpioni on monikäyttöinen ajoneuvo, joka voi mennä off-road ja on runsaasti voimaa, kun Innova on henkilöautoa, joka on hyvä kaupunkiajoon. Käytännössä on hyvin vähän eroa kahden koska molemmat ovat samalla moottoreihin ja niitä käytetään enimmäkseen kaupunkiajoon.

Useimmissa tapauksissa, tuotenimi on juuri sitä; Nimen kiinnitetty merkki on hyvin vähän vaikutusta. Mutta tässä tapauksessa, ja kaikki moottoriajoneuvot, että asia, tuotenimi on varsin tärkeä. Mahindra on suuri yritys, mutta on kaukana maailmanlaajuinen maine, että Toyota on, kun se tulee matkustajavaunuja. Tämä vaikuttaa, kun se tulee huolto ja yleinen ylläpito ajoneuvon. Vaikka se vaihtelee paikasta toiseen, se on yleensä helpompi löytää palvelun miehistö, jotka ovat läheisesti taitavia kanssa Innova kuin kanssa Scorpio. On myös helpompi löytää OEM tai viritysosat Innova kuin Scorpio.

Tarkasteltaessa kaksi ajoneuvoa, voit selvästi nähdä valtava ero tyyli. Innova on tyylikäs käyrät ja yleensä virtaviivainen. Toisaalta, Skorpioni näyttää jyrkempi ja näyttää enemmän Jeep; edelleen vaikuttava sen pitäisi off-road ja kaikki-maasto-ominaisuudet. On syytä huomata kuitenkin, että Skorpioni on parempi kuin Innova, kun se tulee lähetyksen vaihtoehtoja. Vaikka molemmat ajoneuvot on sama 5-vaihteinen manuaalivaihteisto malleja, Innova on vain 4-nopeuksinen automaattivaihteisto malli taas Skorpioni on 6-vaihteinen malli. On myös mahdollista saada 4-veto Skorpioni arvossaan, kun Innova käyttäjät rajoittuvat takaveto.All-in-all, molemmat ovat suuria ajoneuvoja. Jos haluat viettää off-road-ominaisuudet, Skorpioni on erittäin mukava; vain don 't odottavat sen sovittaa muihin SUV kuten Jeep tai Hummer. Päivittäisessä tien käyttöä, Innova on paljon parempi, koska se tarjoaa enemmän elämän mukavuudet kuin voit löytää Scorpio.

Yhteenveto:

1. Skorpioni on SUV kun Innova on MPV
2. Skorpioni on peräisin vähemmän tunnettu yritys, kun Innova on peräisin Toyota
3. Scorpio näyttää jyrkempi kun Innova on tyylikäs