Ero GTI ja GLIGTI vs. GLI

Tuskin koskaan uskotaan käynnissä tiellä, GTI on nyt tunnetusti tunnetaan luokkansa, sekä sen yksinkertaisuus. Hellästi kutsutaan 'Rabbit' aikaisemmin, tämä Volkswagen malli ei ole koskaan jättänyt voittaa sydämet miljoonia asiakkaita. Erittäin voimakas moottori ja hämmästyttävää jarrut, GTI on hämmästyttävän edullinen. Aivan ensimmäinen GTIs rokkasi markkinoille vuonna 1983.

Nykyinen GTI malli rakennettiin tyypillisesti viidennen sukupolven golf alustalla. Tämä turboahdettu auto on erittäin suuritehoinen (200hp), nelisylinterinen, korkean suorituskyvyn moottori. Tämä viistoperä automallin on tyypillisesti valmistettu Saksassa. Sen lyhyt pituus on myös helppo ajaa läpi liikennettä.

Verrattuna viistoperä GTI, GLI on seksikäs Sedan. Tämä Meksikon auton malli oli rakennettu Jetta alustan ja on paljon istuma tilaa sekä tavaratilaan. Siksi on tunnettu on perheauto. Ei 's ei paljon vaihtoehtoja ovien lukumäärä, koska GLI vain tulee neljä ovea, toisin kuin GTI joka on sekä kaksi ovea ja neljä oven mallia.

Yksi tärkeimmistä eduista GLI yli GTI, on, että se on takana heijastin. Vaikka akseliväli sekä GLI ja GTI on sama, GLI keho on paljon pidempi kuin GTI. Vaikka lastimäärät on enemmän GLI, viistoperä GTI mahtuu helposti suuri pystysuora asioita. Lisäksi, koska GTI on paljon kevyempi kuin GLI, uskotaan olevan nopeampi kaksi.

Näiden erojen nämä kaksi automallit ovat samanlaisia, kun se tulee heidän laikkatyyppejä sisällä vanteet, xenon ajovalot ja 2. 0T moottori, jossa turboahtimet että suo fantastinen nopeus ja valvoa viistoperä GTIs ja GLI sedan autoja. Vaikka ei yhtä nopeasti kuin nykyinen automallien voit roikkua nämä kaksi mallia, jos etsit täydellistä valvontaa, polttoaineen suorituskykyä ja mukavuutta perheellesi aikana pitkä huviretki.

Yhteenvetona, tässä on muutamia eroja GTI ja GLI:1. Toisin kuin golf tyyli GTI, GLI automalli on enemmän Jetta tyyliä.

2. GTI auton malli on saksalainen, kun taas GLI automalli on meksikolainen.

3. Kun se tulee varastoinnin, GTI on viistoperä, kun taas GLI on runko.

4. Löydät GTI 's joko 2 tai 4 ovea kokoonpano. Kuitenkin GLI on saatavilla vain 4 oven kokoonpano.