Ero Honda Accord ja Scion tCHonda Accord vs. Scion tC

Toyota Motors, maailma 'suurin autonvalmistaja, on saamassa kaikkia kilpailijoita, jotka pyrkivät luomaan sen ylevät paikka. He jopa tuli taas autojen jako, joilla pyritään houkuttelemaan enemmän nuorekas ostajia, ja ennakoida kilpailuun. Siis sen lisäksi sen ylellisyyttä tuotemerkin Lexus, Toyota on luonut Scion tuotemerkin keskittyä lähinnä Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Yksi bestsellereistä Scion tuotemerkin kutsutaan tC (farmari coupe), kompakti 2-ovinen urheilu coupe perustuu Toyota Avensis alustalla. On keskittyä tämän vertailun yhdessä maailmankuulun mainstream sedan vertailuarvo, Honda Accord. Kaikissa asioissa oikeudenmukaisuuden, aloitamme newbie, ja mitä sillä on tarjota.

Scion tC lähtee pois perushinta vain $ 17,000, ja tästä saat 2. 4L inline-4 moottori pariksi 5-vaihteinen käsivaihteisto, joka voi saavuttaa korkeintaan 161hp juuri 6000 rpm, toimitetaan etupyörät. Se painaa vain 2932lbs., Ja yllään matala profiili 215/45 kumit 17 tuuman vanteet, Scion tC on todella urheilullinen ja hauska ajaa, mutta sinä 'll täytyy katsoa ajo menetelmä tällä autolla, sillä se voi vain mennä 23 mailia per gallona.

Jotkin vakiovarusteita tämän auton kuuluu neljän pyörän antilock levyjarrut, turvatyynyt ja hätäjarrutehostin. Koska Scion 'emoyhtiön on maine rakentamiseen luotettavia ja kestäviä autoja, sama pätee tämän auton.

Seuraavaksi on perusta Honda Accord LX, jossa on 2. 4L inline-4 Voimalaitteiston joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Joukossa on vakio turvallisuusominaisuudet se sisältää 4-pyöräinen ABS virta hätäjarrutehostin on tuuletettu levyjarrut, kuormien turvatyynyt ja erinomainen törmäystesti luokitus.Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman painavampi verrattuna tC coupe, kello 3230 lbs., Ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat. Honda 's ovh tähän lähtötasona malli alkaa $ 21.765.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Kuitenkin Scion tC ei olisi pekkaa pahempi, vaikka se on saatavana vain kaksi vanteet, nimittäin Sports Coupe 5-nop MT ja Sports Coupe 4-nop AT. Se isännöi useita vakio-ominaisuuksia ja joitakin edullisia vaihtoehtoja, jotka tekevät Honda juosta rahansa. Tämä pirteä urheilu coupe on melko pitkä lista standardin ominaisuuksia, kuten ilmastointi, split-taitto-ja-makuuasentoon takaistuimet, avaimeton, täydellä teholla tarvikkeet yhdellä painalluksella sähköiset ikkunannostimet, dual-ruudussa kattoikkuna, vakionopeussäädin , ohjauspyörän asennettu äänisäätimiä, ja palkkio äänijärjestelmä sekä vakio Lisäaudioliiton ja oma iPod-liitäntä.