Ero Toyota Camry SE ja Camry LEToyota Camry SE vs Camry LE

Camry on yksi Toyota 'myydyin autoja Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Kaakkois-Aasiassa. Sen lisäksi standardin Camry on kaksi erittäin suosittua variantteja, SE ja LE, jalustojen urheilu- painos ja ylellisyyttä painos lla, SE maksaa yli tuhat dollaria enemmän kuin LE. Joten 's mitä saat ylimääräisistä grand.

Ensinnäkin, SE on 17 tuuman pyörät taas LE on 16 tuuman pyörät. Ottaa isompi pyörät antavat SE urheilullisempi ilme kuin LE. Mitä suorituskykyä, on oikeastaan ​​kuulu, koska molemmat ovat vastaavat moottorit ja vaihteistot. Ne ovat yhtä kannalta hevosvoimaa, nopeus, kiihtyvyys, ja jopa mittarilukema.

Voit lisätä urheilullisen ilmeen, on olemassa myös useita lisäosia ulkopinnan Camry SE. Sen kaksi pakoputket, jotka kromattu vahvistamaan ilmeen. Se on myös Värikoodattujen alustan ilmanohjaimet etu- ja taka sekä sivu- rokkari paneelit. Integroitu sumuvaloja SE paitsi lisätä näyttää, mutta ovat myös varsin hyödyllistä matkustettaessa alueilla huono näkyvyys.

Sisällä SE, urheilullinen teema jatkuu 3 puolainen ohjauspyörä, joka on kääritty nahkaa. Istuimet ovat myös kangas-leikattu ja doorsills ja jalka polkimet on valmistettu alumiinista. Ja lopuksi, Camry SE on urheilullinen Optitron metriä jotka värinen sinisellä.Pohjimmiltaan mitä saat kanssa SE tai LE on aivan sama auto. SE vain lisää muutaman kukoistaa, jotka antavat sille urheilullisempi tuntuu ilman todella toimintakyvyn parantamista muodossa lisätty hevosvoimaa, parempi siirto, jousitus, ja tällainen. Molemmissa malleissa, käyttäjät voivat valita 2. 5L käsikirja, 2. 5L automaattinen, tai suurempi 3. 5L V6 on kytketty automaattisen lähetyksen.

Yhteenveto:

1. SE on urheilu painos kun Camry on ylellisyyttä painos
2. SE on 17 tuuman pyörät taas LE on 16 tuuman pyörät
3. SE on kaksi kromattu pakoputken, kun LE doesnt 't
4. SE on underbody spoilerit ja sivuosat, kun LE doesnt 't
5. SE on integroitu sumuvaloja kun LE doesnt 't