Ero GT2 ja GT3GT2 vs GT3

Porsche ovat tunnettuja autoja, ja niiden GT autot ovat niitä pidetään niiden huippuluokan malleja. Nämä GT autot ovat yleisimmin käytetty homologate valmistajan 's kilpa-autoja.

Porsche GT malleja, jotka on valmistettu aiheuttavat suurta kohua monista suorituskyky-suuntautunut yksilöitä, erityisesti Porsche ystäville. Mallit GT2 ja GT3 ovat melko jako, koska ihmiset usein keskustelua, kumpi on parempi malli. GT2 ja GT3 ovat jotain muuta, koska ne ovat melko erottuva tavallisista 911 autoa. Heidän korin, jarrujen, jousitus, moottorit ja yleinen suunnittelu, on erilainen.

On todella päivitetty versio GT3 autoa, erityisesti geometria ja keskeytykset, nimeltään GT3RS, ja se on perusta GT3RSR. Lisätä, että sekoitetaan ja olet lisännyt hämmennystä, ainakin suhteen kumpi fancy. Kuitenkin nyt, let 's vain yrittää erottaa GT2 ja GT3.

Ensinnäkin GT2 malli on turboahdettu, kun GT3 malli on vapaasti hengittävä. Kuitenkin molemmat autot ovat samankaltaisia ​​tai perustuu 911 Turbo 's moottorin lohkot, joka on puolestaan ​​johdettu GT1. Moottorin lohkot käytetty muualla kokoonpanolla on erilainen.

GT3 nimettiin luokan FIA GT. Malli oli todella tarkoitettu tällaiseen käyttöön. GT2, toisaalta, ei käytetä perusteena tahansa kilpa-auto.

Ensimmäinen ja varhaisin versio GT2 kehitettiin vuonna 1994. Se oli 993 versio 'Carrera'. 1999 oli vuosi, että ensimmäinen GT3 esiin, ja se oli 996-versio. GT3 oli ensimmäinen korkean suorituskyvyn versio vesijäähdytteinen tyyppi Porsche 911.

Ilmeisesti nimeäminen perustui minkä luokan auto sovitetaan. Se alkoi vuonna aikakauden GT1s, ja sovitettu käyttöönotto uudempia malleja. Kuitenkin todellisuudessa, jos oli kilpailu mukautumisesta GT2, se sopivasti sijoitetaan nykyisen GT1-luokan. Se oli itse asiassa GT3RSR joka osallistuu GT2 luokassa.Huomattavaa on, että GT2 ja GT3 ovat kaksi neljään FIA GT kilpa-autoja, yhdessä GT1 ja GT4. GT2 oli aiemmin tunnettu nimellä N-GT, ja GT3 oli viimeisimmän version käyttöön.

Yhteenveto:

1. GT2 on turboahdettu kun GT3 on vapaasti hengittävä.

2. GT3 käytettiin pohjana GT3-luokan auto, kun GT2 ei tällä hetkellä käytetä perusteena tahansa kilpa-auto.

3. Ensimmäinen GT2 otettiin käyttöön vuonna 1994, ja GT3 alkoi vuonna 1999.

4. Jos oli kilpailu mukautumisesta GT2, se sopivasti sijoitetaan nykyisen GT1-luokan.