Ero kWh ja kWkWh vs kW

KW (kilowatti) ja kWh (kilowattituntia) ovat kaksi yksikköä, jotka joudumme usein kun puhumme sähkölaitteet, kuten ilmastointilaitteet, kahvinkeitin, ja toiset. Mitä ne oikeastaan ​​tarkoittavat ja miten niitä sovelletaan jokapäiväisessä elämässämme? Oikeastaan ​​kW on tehon yksikkö ja on tehon määrä, että laite kuluttaa, kun päällä. Näet tämän teknisistä ominaisuuksista laitteen. Esimerkiksi 1. 5 hv ilmastointilaitteen voi kuluttaa noin 1. 3 kW. 'KWh' on mittaus työn ja suoraan kääntää sähköinen lasku. Se näkyy laskussa ja on sähkön kokonaismäärään, joka kulutetaan.

Suhde kW ja kWh on melko yksinkertainen. Saat kWh kulutetaan kertomalla kW: kuinka monta tuntia sitä käytettiin. Joten ilmastointilaitteen edellä mainittiin, jos käytät sitä 2 tuntia, lisäät 2. 6kWh omaan laskun. Jos käytit tuuletin, joka vain kuluttaa 0.1kW samaan aikaan, sinun tulee vain lisätä kulutusta 0.2kWh.

Jotain on otettava huomioon se, että kW: listattu laitteita on maksimi, että se kuluttaa. On laitteita, jotka kuluttavat melko lähelle tätä, mutta useimmiten kuluttavat vähemmän. Sähköpotkuri edellä mainitut kuluttaisi 0.1kW kun asetettu nopeimmasta vaan ainoastaan ​​kuluttaa 0.05kW kun vahvistetaan alhaisimmalle nopeudella. Jopa tehonkulutusta televisiot voidaan vähentää vähentämällä kirkkautta vaikka ei niin paljon.

Tärkeä seikka kW on, että useimmat laitteet, jopa jatkojohdot, on suurin kW luokitus. Sinun tulisi välttää kytkemällä useita laitteita, joiden erittäin korkea kW arvosanat samaan myyntipisteissä tai jatkojohtoja, jotka voivat aiheuttaa ylikuormitusta ja tulipalon.Yhteenvetona, kW-luokitus on enimmäismäärä sähköä että sähkölaitteen kuluttaa. Kun moninkertaistaa, että tuntimäärä se toimi, saat suurimman tehonkulutuksen joka on mitä maksat. Voit vähentää sähkölaskun vähentämällä pituus käyttöaikaa tai asettamalla sitä alemmalla tasolla kuin maksimi.

Yhteenveto:

1. Termi 'kW' on tehon mittaus, kun 'kWh' on mittaus työtä.
2. kilowattituntia vastaa kWh rating kerrottuna tunteina.
3. 'kW' on tärkeää estää ylikuormituksen.