Ero Civic ja kobolttiCivic vs koboltti

Siitä lähtien Henry Ford keksi T-mallin, autot ovat olleet olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Ne vievät meidät minne haluamme mennä, päivä ja päivä. Kaksi suurta auto päättäjät kilpailevat alkuun asema markkinoilla tänään C Honda ja Chevrolet C sekä urheilun niiden lippulaiva autoja, Honda Civic ja Chevrolet Cobalt. Monet ihmiset ovat nämä kaksi upeaa autoa mielessä, mutta on vaikeuksia päättää, mitkä yksi valita. Siksi on loogista tehdä head-to-head kahden autoja, jotta kuluttajat voivat tietää ero näiden kahden, ja lopulta tekevät ostopäätöksen.

Alla ovat merkityksellisiä näkökohtia autojen, jossa molemmat ovat samanlaisia, tai erilaisia, ja toivottavasti antaa tarvittavat tiedot kuluttaja voi joutua tekemään osto:

käsittely

Tämä on numero yksi kysymys lähes kaikki mahdolliset auton ostajat kysyvät, suoralta kädeltä. Ihmiset haluavat autonsa tuntea ketterä ja nopea; he eivät halua tuntea ne 'uudelleen ajo iso` ol tiili! Kun se tulee niin Civic ja koboltti, ne käsittelevät suunnilleen sama ja ulos tiukkoihin kulmiin, ja molemmilla on sama kääntösäde.

Voimansiirto

Tässä on Chevy Cobalt on yliotteen. Cobalt on paljon suurempi moottori verrattuna Civic. Sen vääntömomentti on lähes sama kuin sen kiihtyvyys, ja niin tässä suhteessa, koboltti on paljon nopeampi kuin Honda Civic. Kuitenkin pitää mielessä, että ottaa paljon pienempi moottori myös edellyttää, jolla on paljon parempi kaasun mittarilukema, niin pitää tämä mielessä, kun päättää, mitkä auton ostaa.

Apuohjelma

Sekä Civic ja koboltti on sama etuja kapasiteetti.Mukavuus

Honda Civic 's keulahytti on enemmän liikkumavaraa kuin Chevrolet Cobalt, mutta rehellisesti, se isn' t paljon. Ampler suunnittelu ja ergonomia Civic mahdollistaa enemmän tilaa matkustajille kuin koboltti.

Maksaa

Ja lopuksi, tärkeintä kaikesta, on aina otettava huomioon, hinta. Ostaessaan auton autoliike on aina perusmaksu kuljettamiseksi auton sen alkuperä jälleenmyyntisopimuksen. Sekä Civic ja koboltti, se maksaa suunnilleen sama. Mitä mittarilukema, Honda Civic on parempi mittarilukema verrattuna Chevrolet Cobalt koska sen pienemmän moottorin, mutta ei reilusti. Mitä MSRP, Civic maksaa enemmän kuin koboltti.

Yhteenveto:

1. Honda Civic 'keulahytti on enemmän liikkumavaraa kuin Chevrolet Cobalt.

2. Chevrolet Cobalt on paljon halvempaa kuin Honda Civic.