Ero SLT1 ja SLT2 GMC AcadiaSLT1 vs SLT2 GMC Acadia

Acadia on puolivälissä hinnoiteltu tarjontaa GMC varten täysikokoinen SUV markkinoilla. Top kaksi verhoiluun tasot Acadia ovat SLT1 ja SLT2. Hintaero välinen SLT1 ja SLT2 isn 't kovinkaan paljon, joten sinun ei pitäisi' t odottaa suorituskyvyn eduista. Mitä saat sen sijaan ovat pieniä parannuksia mukavuutta. Tämä on näytteillä sisällyttämällä muistin järjestelmiä sekä sivupeilit ja kuljettajan 's istuin SLT2.

Muistia käytetään muistaa kantoja sekä sivupeili ja istuimen yksilöllisesti. Jos joku lainaa oman SLT2 ja unohtaa laittaa sivuikkunat tai istuimen takaisin asentoon, et enää tarvitse viulu ne uudelleen. Tällä napin painiketta, SLT2 automaattisesti muuttaa kannat mieleiseksesi. Tämä parantaa entisestään kehuja avainrengaskaukosäätimen. Jokaisen kauko-ohjaimen voi olla erilaiset asetukset, että ne palauttaa kun käyttää sitä avata ovia. Joten voit olla kauko-ohjaimen itse ja toinen vaimosi ja molemmat teistä ei enää tarvitse miettiä peilien tai paikkaa uudelleen.

Myös ero SLT2 ja SLT1 kun se tulee päivityksiä, jotka voit saada niitä. Oikeastaan ​​on päivityksiä, jotka ovat käytettävissä vain SLT2 eikä SLT1. Ensimmäinen on HID tai High Intensity Discharge valaisimiin. Nämä ajovalaisimet ojensi paljon enemmän valoa antaa sinulle enemmän näkyvyyttä yöllä ajo. Toinen päivitys yksinomainen varten SLT2 on HUD tai Heads-Up Display. Tämä ominaisuus projekteja teidän tuulilasi tiedot, jotka muuten olisivat löytää kojelautaan tai stereo. Tämä lisää merkittävästi oman turvallisuuden kuin sinun ei enää tarvitse poistaa silmäsi tiellä, jotta voidaan tarkistaa jotain. Lopuksi voit saada lämmitetty / jäähdytetty paikkaa SLT2. Ei oikeastaan ​​olennainen piirre, mutta on erittäin mukava olla jos olet asuvat alueilla, joilla hyvin kylmä tai hyvin kuumassa ilmastossa.Yhteenveto:

SLT2 istuimet on varustettu muistilla, kun SLT1 's eivät ole

SLT2 kuljettaja 'istuin on varustettu muistilla, kun SLT1' s eivät ole

SLT2 voi olla HID ajovalaisimet kun SLT1 voi

Heads-up-näyttö on saatavilla SLT2 muttei SLT1