Ero Maruti Alto ja Maruti Alto K10Maruti Alto vs Maruti Alto K10

Suzuki on yksi maailman 'johtavista moottoripyörien, merimoottoreiden, mönkijät, ja kompakti autoja. Se perustuu Hamamatsu, Japani ja on ollut liiketoimintaa hieman yli vuosisadan ajan.

Se alkoi tuotanto koneiden kudonta silkki ja myöhemmin hajautettu moottoriajoneuvojen ja autonvalmistus, innovatiivisten moottoripyörät ja pienet, kompakti autoja. Vuosien varrella se on perustanut tytäryhtiöitä useissa eri maissa, jotka sisältävät Indonesiassa, Filippiineillä, Australiassa ja Intiassa. Intiassa Suzuki yhteistyötä Maruti Udyog, Ltd ja aloitti Maruti Suzuki India Limited.

Se on Intian 'suurin auton valmistava yritys ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sisältävät SUV Grand Vitara ja autot, jotka ovat eniten suosima ensimmäistä kertaa auton omistajia, Maruti Alto ja Maruti Alto K10.

Maruti Alto on ensimmäinen kaksi versiota ja on moottori, jonka kapasiteetti on 800cc kanssa ajettu 19,73 kmpl. Se on myös suurin teho 48 hevosvoimaa, jonka suurin vääntömomentti 62 Nm @ 3000 rpm. Se on kooltaan pienempi kuin uudempi versio, ja sen renkaat on normaali putkiin, jotka sisältävät sisäputki pitämään ilmaa, joka tukee auto, ja se on varustettu 12 tuuman pyörät, jotka tarjoavat pehmeämmän kyydin.

Vaikka se on varustettu ohjaustehostin, se on vapaaehtoista. Maruti Alto on myös vipu siirtomekanismi, jonka avulla kuljettaja voi saada haluttu lähetys kun vaihdetta kytkettynä.Maruti Alto K10 on parannettu versio Maruti Alto. Se on moottorin tilavuus on 1000cc ja mittarilukema 20.2 kmpl. Sen maksiminopeus on 67 hevosvoimaa ja se on suurin vääntö 90 Nm @ 3500 rpm. Se on suurempi kuin Maruti Alto ja antaa enemmän tilaa. Sen renkaat ovat sisärenkaattoman jotka ovat turvallisempia ja helpompia korjaus, jotka tarvitsevat vähän huoltoa. Se on varustettu 13 tuuman pyörät, jotka tarjoavat parempaa käsittelyä.

Se on ohjaustehostin ja viiden nopeus manuaalinen lähetyksiä booster avustaa jarrut. Se on myös pienemmät päästöt ja muita lisälaitteita, kuten parempi tyylistä huppu, uusi puskuri muotoilu, sumuvalot ja ajovalot parannettu jousitus ja jarrut, i-CATS turvajärjestelmä, mm.

Kaksi mallia, Maruti Alto on halvempi, mutta hinta ero ei ole kovin merkittävä. Se on mahdollista valita standardin Maruti Alto ja sen parannettu versio, Maruti Alto K10.

Yhteenveto:

1. Maruti Alto on standardi ensimmäinen auto useimmat ihmiset Intiassa taas Maruti Alto K10 on sen parannettu versio.
2. Maruti Alto K10 on suurempi ja parempi iskutilavuuden sekä mittarilukema sekä nopeuden ja momentin kuin Maruti Alto.
3. Maruti Alto K10 on enemmän tilaa, koska sen runko on suurempi kuin rungon Maruti Alto.
4. Maruti Alto on normaali putki renkaiden 12-pyörät taas Maruti Alto K10 on tubeless renkaiden 13-pyörillä.
5. Maruti Alto on halvempaa kuin Maruti Alto K10.