Ero RT ja srt8 RT vs srt8

Dodge Challenger on annettu nimi kolmen sukupolven autoja, jotka ovat tuoneet markkinoille Dodge jako Chrysler, monikansallinen automaker Yhdysvalloissa. Kolmannen sukupolven Dodge Challenger on alle luokittelu autojen nimeltään 'muskeliautoista.' Nämä kaksipaikkainen auto on korkean suorituskyvyn ajo ja tehokkaat moottorit. Ne on suunniteltu katu- käyttöön ja virallisia ja epävirallisia drag racing ja nopea touring.

Keskeisenä ajatuksena poni autoja alkoi 1950-luvun lopulla. Yksi suurimmista Yhdysvaltain autovalmistajista, Ford Motor Company, ajatellut laittaa high-end moottoreiden autoja kevyempiä ja pienempiä kehyksiä verrattuna muskeliautoista. He keksivät 1964 Ford Mustang. Yhdistämällä se edullinen hinta, kaksiovinen, nelipaikkainen auto tuli tunnetuksi nuorten kanssa tuolloin. Auto on asettanut monia läpimurtoja mallit ponin autoja. Nämä ponin autot olivat helposti käsiteltävä ja kompakti. He myös tehnyt 't vievät liikaa tilaa ja olivat erittäin kevyt verrattuna muiden autojen tuolloin. Chrysler vastasi kanssa Plymouth Barracuda valmistavilta Plymouth jako ja General Motors' s Chevrolet Camaro alla Chevrolet tuotemerkki, ja muut autovalmistajista seurasi puku. Pony autoja houkutteli nuorempi asiakkaille. Sen tavoitteena oli pohtia, miten tärkeää on nuorisomarkkinoita edullisuus ja katu-kilpa suorituskykyä ajatellen. Dodge jako oli terve kilpailu Ford 'Mercury Cougar ja General Motors' Pontiac Firebird. Se oli keksiä toisen vastausta, Dodge Challenger.

Dodge Challenger oli ensimmäinen kehitetty vuonna 1970 1974 poniauto. Ulkomuoto Challenger on suunnitellut Carl Cameron joka myös työskenteli Dodge Charger. Se oli myös suunniteltu mukautumaan lähes minkä tahansa moottori Chrysler. Challenger ylisti yleisölle. Mutta lasku kysynnän ponin autojen sekä kritisoidaan lehdistön, Challenger tuotanto oli lakannut vuonna 1974.

Tammikuussa 2006 Dodge Challenger elvytettiin. Automaker Chrysler palautti Dodge Challenger niin suuritehoista ajoneuvon sen kolmannen sukupolven. Näistä malleja, jotka debytoivat ovat srt8 ja R / T Challenger.Merkittävin ero kaksi autoa on moottori. Rajoitettu painos srt8 on 6. 1 litran V8-moottorin ja on 4. 06-by-3. 58-tuumainen poraus ja isku, kun taas R / T on 5. 7 litran V8 ja on 3. 92-by-3. 58-tuumainen poraus ja isku. Srt8 's moottori tuottaa enemmän hevosvoimaa, 425 hevosvoimaa 6200 rpm ja 420 punnan-jalat vääntömomentti on 4800 rpm. R / T tuottaa 372 hevosvoimaa 5200 rpm ja 400 punnan-jalat vääntömomentti on 4400 rpm. Kuitenkin R / T Challenger moottori on paljon tehokkaampaa verrattuna srt8. R / T käyttää yhden gallonaa polttoainetta jokaista 16 mailia kaupungin ja jokainen 25 kilometrin valtatie kun srt8, koska sen suurempia ja tehokkaampi moottori, käyttää yhtä gallona kaasua jokaisen 13 kilometrin kaupungin tai yksi gallona jokaista 19 valtatie mailia. Molemmat mallit käyttävät samaa sisä- ja ulkomittojen, mutta srt8 on raskaampaa kuin R / T. hinta srt8 on myös korkeampi, mutta se tulee päivityksiä kuten päivitetty, itsetasaava jousitus.

Yhteenveto:

1. Dodge Challenger käynnistyi vuonna 1970, mutta lasku kysynnän pakotti sen lopettamaan tuotannon.
2. Dodge Challenger elvytettiin kuin korkea-käyttöinen auto sen kolmannen sukupolven.
3. srt8 versio Dodge Challenger tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin R / T, mutta R / T tarjoaa paremman kaasun mittarilukema.