Ero Highway ja FreewayHighway vs Freeway

Sekä maantiellä ja valtaväylät ovat suuria teitä, jotka yhdistävät kaupunkeja tai eri alueilla. Sekä valtatiet ja valtaväylät ovat julkisia moottoriteitä jotka yhdistävät tärkeitä kaupungeista.

Yksi eroja, jotka voidaan nähdä välillä valtateiden ja moottoriteitä, että enemmän liikennettä nähdään moottoriteillä. Ihmiset, jotka matkustavat pitkiä matkoja, käyttävät mieluummin moottoritiellä sijaan valtatie, koska ne pystyvät ajamaan suuremmalla nopeudella. Vaikka on olemassa nopeus asetuksia matkoilla valtateiden ja moottoriteillä, moottoriteitä yleensä mahdollistaa suuremman nopeuden.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että moottoriteiden voivat kulkea tungosta paikoissa, mutta, valtaväylät läpi vähemmän ruuhkia. Tästä syystä moottoriteitä yleensä parempi vaihtoehto ihmisille, jotka matkustavat pitkiä matkoja.

Vaikka valtateiden tullut monia risteyksiä, valtaväylät ovat vapaita tällaisista risteyksissä. Siellä voisi olla myös tiemaksuasemat eri kohdissa moottoritiellä. Toisaalta, moottoriteitä ei ole tiemaksuasemat.

Kannalta kaistojen, moottoriteitä usein 2 tai 4 rataa. Päinvastoin, moottoriteitä on enemmän kaistaa, joskus jopa 6 rataa. Vaikka valtatiet yleensä ole jakajia, tai esteitä kahteen suuntaan, moottoriteitä on esteitä tai jakajat väliin suuntiin.

Mitä tulee moottoriteitä, heillä on luiskat tekemisen ja purkamisen tien. Ei tule liikennettä saaria, liikennevalot, pysäkki merkkejä ja rajat liikenteen moottoriteitä. Toisaalta, valtateillä voi olla kaikki nämä.

No, valtatiet voidaan valtion omistuksessa, ja valtaväylät ovat alla liittohallitus 'vaikuttaa. Valtio hallitukset sitoutuvat useimmat korjaukset teiden risteyksiin ja korjaukset moottoriteitä toteuttamien valtiot, prosenttiosuudella .Yhteenveto

1. Ihmiset, jotka matkustavat pitkiä matkoja mieluummin käyttää moottoritiellä kuin valtatie, koska ne pystyvät ajamaan suuremmilla nopeuksilla.

2. Highways voi kulkea tungosta paikoissa, mutta väylien läpi vähemmän ruuhkia.

3. Vaikka maanteillä on usein monia risteyksissä, valtaväylät ovat vapaita tällaisista risteyksissä.

4. Yksi on myös tiemaksuasemat eri kohdissa moottoritiellä. Toisaalta, moottoriteitä ei ole tiemaksuasemat.