Ero Lane ja AvenueLane vs. Avenue

Vaikka saattaa olla vähän eroa kaistalla ja Avenue on edelleen eroja määritelmän. Tyypillisesti 'kaista' ja 'Avenue' liittymään sanoja kuten 'ajaa' ja 'katu' ennen kadun nimen. Ne auttavat meitä matka- ja osoite paikoissa, jotka olisivat muuten hieman hämmentävää kuin jotkut kadut on sama nimi vain vaihtamalla avainsana. Tämä tarkoittaa, että voi olla Cherry Lane ja Cherry Avenue, ja ainoa tapa kertoa yksi 'Cherry' toisesta ei määrittämällä millainen katu se on. Molemmat sanat 'kaistaa' ja 'Avenue' on myös erilaisia ​​merkityksiä, jotka ovat tyypillisesti toisiinsa.

Määritelmän mukaan kaistat kuvataan kapeat käytävät, tyypillisesti maan, joka on vuorattu pensasaidat tai aidat. Vaikka on olemassa kaistojen sisällä monia kaupunkien kaupungin rajojen, kuten on kuvattu määritelmässä on hyvin vähän. Termi 'kaista' viittaamaan kadulla tyyppiä käytetään säästeliäästi. Jos oli katu, joka oli kaista, kadulla allekirjoittaa se yleensä näkyy kadun nimi ja lyhenne kaistaa kuin 'Ln.' 'Lane' ei pelkästään käytetään kuvaamaan tietynlainen kadun, että yksi voi ajaa, 'kaista' käytetään myös erottaminen termi tavasta, jolla autojen erotetaan suuremmassa tiellä. Autoissa matkustettaessa itään suuntaan, voi olla kolme kaistaa merkitty viivoilla jalkakäytävällä, jossa auto on ajaa sisällä kaksi riviä. Välinen tila yhden rivin ja toisen auton kutsutaan kaistaa. On tiettyjä määräyksiä esitetty Department of Transportation, joka sallii kuljettaja vaihtaa ajokaistaltaan vuonna.

Keinoja ovat leveitä katuja, joita käytetään autojen matkustaa tiettyyn määränpäähän. Avenues tyypillisesti mahtuu kaksi autoa kulkea tien vastakkaisiin suuntiin samanaikaisesti. Vuonna kadun nimen merkiksi, avenue tavallisesti lyhennettä 'Ave.' Väyliä käytetään vaihdellen sekä kaupungeissa ja maaseudulla. Avenue on myös toinen määritelmä, kun käytetään eri yhteydessä. Sitä käytetään tarkoittamaan menetelmää lähestyy jotakin. Eli se voidaan käyttää synonyyminä sanaa 'vaihtoehto', kun yritetään määrittää menetelmä hyökkäys.
Vaikka erot todellisessa elämässä, fyysisesti ottaen voi olla pieniä välillä Avenue ja kaistaa, paperilla ja määritelmän mukaan on olemassa monia erilaisia ​​määräyksiä, jotka ratkaisevat 'Avenue' tai 'kaista' on sopiva.Yhteenveto:

1. Kaistat ja keinoja käytetään määrittelemään tyypin tien auton liikkuessa. Kaistat määritellään olevan kapea taas Avenue on laaja katu sallii paljon autoja matkustaa eri suuntiin kerralla.
2. kaista lyhennetään 'Ln.' ja Avenue on lyhennetty 'Ave.'