Ero GT ja GTPGT vs. GTP

GT, että Yksinkertaisesti sanottuna, on italialainen versio komeus pyörillä. Tämä korkean suorituskyvyn luksusautojen tulee muuttuja muodoissa, kuten BMW coupe, Alfa Romeo, Ferrari, Mercedes, ja paljon muuta. Toisin kuin pienet urheiluautot jotka perustuvat pääasiassa nopeudesta, GT autoja kata ainoastaan ​​nopeus, vaan myös luokan ja mukavuutta.

Aivan kuten sen italialainen nimitys, 'grand Tourer' tai 'Gran Turismon', tämä auto ehdottomasti woos ihmiset sen sulava elin, ja fantastinen ja kiihtyvyys ansiosta 3. 8 litran moottori, jossa erinomainen hevosvoimat jopa 200hp. Varmista kuitenkin, että et lyö liian kova GT kaasupoljin, kun 3. 8 litran moottori voi vaikuttaa renkaiden vinkua jos teet niin!

Jos etsit ylellisyyttä sisällä budjetin, niin GTP tai osuvasti kutsutaan 'Grand Touring Performance', on apt automallin teille. Toisin kuin GT mallia, GTP automallit on ahdettu, korkean suorituskyvyn moottori, joka tuottaa tonnia hevosvoimat (260 hv), jonka avulla voit ajaa suurella ohjaus, nopeus ja erinomainen mittarilukema. Helppo näkymä nopeus- voit ohjata nopeutta, kun olet syöttänyt alueella, jossa nopeusrajoitukset, mikä säästää nopeudesta lippuja. GTP automalli on myös öljy käyttöiänosoitin, joka voi olla suuri helpotus. Välittämättä raskaat ovet, GTP tarjoaa erittäin tasainen ajaa. GTP automalli käyttää Eaton turboahdin, joka kuuluu viidennen sukupolven, että äärimmäisen huippuluokan tehon.

Vaikka GTP on suuri ahdettu moottori, se vähentää huomattavasti kaasun mittarilukema, sekä, rahaa! Voit olla hyötyä nopeutta GT auton halvemmalla verrattuna ahdettu GTP auto. Lisäksi GT tarjoaa enemmän tilaa istua verrattuna GTP. Paitsi hinta ja moottorin tyyppi, sekä GT ja GTP automallit ovat melko samanlaisia.

Yhteenvetona, tässä on muutamia eroja GT ja GTP:1. GT on lyhennetty termi 'Grand Touring', kun taas GTP on lyhennetty termi 'Grand Touring Performance'.

2. GT automalli on 3. 8 litran moottori, kun taas GTP automalli on eaton ahdettu moottori.

3. GT auton moottori tuottaa noin 200 hv tehon, kun taas GTP auton moottori tuottaa noin 260 hv tehon.