Ero Honda Accord ja Alfa Romeo 159Honda Accord vs. Alfa Romeo 159

Kauan sitten, siellä käytetään olla välistä kilpailua amerikkalaisten ja eurooppalaisten rakentaa suuria autoja. Kolmas pyörä on tullut liittyä hauskaa, joka on japanilainen. Sittemmin Aasian autonvalmistajat ovat jo pitkällä autokaupassa, jopa saada alkuun huomionosoituksia niiden rakentaa laatua, luotettavuutta ja käytännöllisyys. Muotoilu isn 't huono myöskään.

Ota Honda auton yritys esimerkiksi. Heidän lippulaiva tuotemerkki, Accord, on lording yli keskikokoisten sedan segmentillä jo vuosikymmenien ajan, ja vain muutama eurooppalainen tai amerikkalainen merkkiautojen voisi koskaan sovittaa siihen. Kuitenkin, mitä jos se on sovitettu kanssa ajoneuvon suuri sukupuu, eli Alfa Romeo 159? Koska molemmat autot kuuluvat samaan keskikokoinen sedan osasto, let 's ottaa tarkemmin, miten kukin pärjää muille.

Honda Accord LX on 2. 4L inline-4, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Valmistaja 's ovh tähän malli tulee on $ 21.765.

Pohja automallin Alfa Romeo 159, on vähän arvokkaampi, alkaen $ 34.544. Tähän hintaan saat 1. 8L inline-4 turboahdettu moottori, joka antaa ulos 200hp 5000rpm, ja on aivan polttoainetta, jossa on 24 mpg tuotos. Virta ajetaan etupyörät merkillä 6 vaihteinen manuaalivaihteisto, vaikka on valinnainen 6-vaihteinen AT tai puoliautomaattinen vaihteisto käytettävissä.Molemmat autot tarjoavat vakio 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs. verrattuna Alfa 's 3240lbs. Vaikka molemmat autot tukevat 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 Kitkarenkaat.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

On olemassa vain kaksi viimeistelytasot saatavilla Alfa Romeo 159: Tällä Turismo ja Lusso, mutta nämä ovat saatavilla kolmea kaasumoottoreiden nimittäin 1. 8 litran MPI. 2. 2 litran JTS ja 3. 2-litrainen JTS V6; ja kaksi dieselmoottorit: 1. 9 ja 2. 4 litran JTDm.