Ero Iskut ja StrutsiIskuja vs Strutsi

Iskut ja tukipuut ovat tärkeitä tasaisen kyydin. Sekä iskuja ja tukipuut antaa täydellisen ja mukavan kyydin. Se ei ole vain pelkästään mukavuutta, että iskuja ja tukipuut ovat läsnä ajoneuvoissa; sekä iskuja ja tukipuut myös parantaa ajoneuvon turvallisuuden, pidä ajoneuvoa hyvä jousitus. Suurimman osan ajasta, ihmiset eivät näe mitään eroa iskuja ja tukien; he pitävät kaksi synonyymeinä. Vaikka iskuja ja tukipuut ovat lähes samat, ne eroavat niiden suunnittelussa ja toimintoja.

Vaikka tuet ovat erottamaton osa suspension, iskuja vain imevät kuoppia tiestä. Strutsi toimivat myös kääntyy varten hammastangon, ja korvaa olkavarsi ohjaus. Toisaalta, iskuja vain vaimentaa resonanssin aiheuttamaa tärinää, ja auttaa säilyttämään tasaisen ajaa.

No, toinen ero, joka voidaan nähdä, että tuet ovat läsnä etuosaan ajoneuvon, ja iskuja löytyvät takaosan ajoneuvon.

Verrattaessa iskuja ja tukipuut, on havaittavissa, että tuet ovat tarpeen yli iskuja. On sanottu, että voi ajaa autoa ilman iskuja, mutta ei voi ajaa autoa, jos ei ole kannattimet.

Toisin iskuja, tukipuut rakenteellisen tuen ajoneuvon. Strutsi auttaa ajoneuvon mukaiseksi tien. Kun ajoneuvo tai pomppii astelee avustaja puristus ja uudelleenkelauslinjan jousien. Iskuja auttaa ajoneuvot rekyyli vanhaan asentoon osuttuaan kuoppia. Kun iskuja vaimentavat lehtijouset, tuet vaimentaa kierrejouset.

Iskuja tulevat useampaan osaan, kun taas tukipuut tulevat yhtenä kappaleena, jossa on sisäänrakennettu jousi ja ympäröivät jouset.

Kun vertaillaan niiden hinta, tuet ovat kalliimpia kuin iskuja. Lisäksi työvoiman maksu asentamiseen kannattimet on myös korkeampi kuin asentamiseen häiriöihin.Yhteenveto:

1. Strutsi erottamaton osa suspension. Toisaalta, iskuja vain imevät kuoppia tiestä.

2. Strutsi ovat läsnä etuosaan ajoneuvon, ja iskuja löytyvät takaosan ajoneuvon.

3. Toisin iskuja, tukipuut rakenteellisen tuen ajoneuvoihin.

4. Shocks tulevat useampaan osaan, kun taas tukipuut tulevat yhtenä kappaleena, jossa on sisäänrakennettu jousi ja ympäröivät jouset.