Ero Honda Accord ja Ford FusionHonda Accord vs. Ford Fusion

Se on tietty, että Fordin Motors on synonyymi sana 'musclecar'. Sitä pidetään pohjimmainen amerikkalainen tuotemerkki auto, ja monet auto yritykset ovat kuviollinen mallejaan jälkeen Ford. Big, röyhkeä ja äänekäs, ja useimmat, elleivät kaikki, ajoneuvoissa, Fordin valmistaa, ovat tunnettuja bensannielijöitä. Kuitenkin asiat ovat muuttuneet autoteollisuuden maailma, jossa tulo polttoainetta, ja käytännöllinen japanilaisten autojen, Yhdysvaltoihin. Yksi erityinen japanilainen auto yhtiö, joka on tehnyt merkki vieraalla maaperällä, on Honda Motors.

Honda 's lippulaivabrändi on hyvin tunnettu Accord, joka on ansainnut huomionosoituksia sen käytännöllisyys, rakentaa laatu ja luotettavuus. Merkki on käynyt nopeasti, päällä askelmalla jyrkästi kiistetty keskikokoisten sedan markkinoilla, jossa kohde kuluttajat kaupunkien ammattilaisten ja pienille perheille. Ford on onnistunut tarttua parrasvaloihin tällä osastolla, kunnes saapumista uuden Fusion, joka on mitä yhtiö kutsuu tuonti taistelija. tämän sanoi, me katsomaan miten merkintä taso leikkaa nämä kaksi autoa pärjäävät toisiaan vastaan, alkaen otsikko haltija, Honda Accord.

Perusmalli, Accord LX, on 2. 4L inline-4, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, toimitetaan 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupungin ja valtatie ajo yhdistettynä. Ovh tämän mallin on $ 21.765.

Fusion, toisaalta, alkaa ulos halpa, vain $ 19.620, mikä osoittaa, että Fordin pysyä uskollisena niiden tuonti taistelija tagline. Tämä auto on varustettu standardin 2. 5 litran inline-4 moottori, joka saavuttaa 175 hv klo 6000 rpm Redline. Tämä teho toimitetaan etupyörät kautta 6-vaihteinen käsivaihteisto ylikierroksilla, vaikka 6-vaihteinen automaattivaihteisto on käytettävissä oleva vaihtoehto. Fordin väittää, että Fusion voi jopa saavuttaa sama polttoaineen hyötysuhteen kuin Accord, joka on 25 mailia per gallona.Standardi turvallisuus ominaisuus tarjotaan molempien autojen, on 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut, paljon turvatyynyt ja muut Crash-turvallisuusvaatimukset. Ne eroavat toisistaan ​​massassa kanssa Accord LX paino on hieman trimmerillä 3230 lbs. Tukemana 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat.

Fusion painaa hieman painavampi osoitteessa 3285lbs. varten käsivaihteisto malli, ja 3342lbs. automaattista shifter. Tämä paino on kuljettaa 205 / 60V spec renkaat, 16 tuuman kevytmetallivanteet.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.