Ero Honda Accord ja Ford TaurusHonda Accord vs. Fordin Taurus

Amerikan maaperällä, Ford Taurus on yksi edelläkävijöistä keskikokoinen sedan luokka, joka on debytoi jo vuonna 1980-luvun alussa 's. Siitä lähtien, Ford on ollut ainoa määräävä asema, että autojen luokassa, joilla on myynyt miljoonia Taurus malleja seuraavan vuosikymmenen aikana. kuitenkin tulo Honda 's lippulaivabrändi, Accord, sekaisin hallituskauden Taurus puolivälissä kokoinen sedan segmentissä, ja lopulta, otettaan markkinoilla taka suosittu Fordin ajoneuvo autoon vuokra myyntipiste.

Viime aikoina Ford on uudelleensyntynyt Taurus nimikyltti, jolloin se jotkut spunk sotaan vielä kerran vastaan ​​Nemesis. Vaikkakin hieman suurempi kuin minkään nykyisen keskikokoisten sedans markkinoilla, Taurus on edelleen ensisijainen tavoite kuluttajille budjetin välillä. Siksi sen takaisinmaksuaika, ja tässä on tarina nauhan, niin sanotusti.

Yksinkertaisuuden vuoksi oikeudenmukaisuus, tämä vertailu keskittyy lähtötasona kiinteyttää sekä autonvalmistajat, ja aloitamme Honda Accord LX. Tämä pohja leikata päässä Accord kokoonpanolla on vakio 2. 4L inline-4 moottori, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Accord 's säästäväinen moottori on polttoainetaloutta luokituksen 25 mailia per gallona sekä kaupungin ja valtatie ajo, ja ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Ford toisaalta, tarjoaa Taurus SE FWD varten hieman enemmän, on $ 25.170.

Tähän hintaan saat lähtötasona auton, joka on varustettu tavallisella 3. 5-litran V6, että vyöt pois peräti 263hp at 6250rpm, mutta on silti pystyy saavuttamaan 18-mpg in the city, ja 28- mpg maantiellä.A 6-vaihteinen automaattivaihteisto kanssa ylikierroksilla on vakiovaihteisto Taurus mallia.

Molemmat ajoneuvot tarjoavat myös standardi 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut, ja molemmat ovat etupyörä ajetaan, vaikka on olemassa neliveto versio Taurus ylemmän tason verhoiluun. Suhteen massassa Accord LX painaa seksikäs 3230 lbs., Ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat. Samaan aikaan Taurus SE on saanut mojova koko johtuen sen uudelleen luokittelu, ja nyt painaa 4015lbs., Ja urheilu laajempi 235/60 kokoa renkaita kääritään 17 tuuman kevytmetallivanteet.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Ford Taurus on saatavilla 6 leikkaa aina pohja SE FWD entistä tehokkaampia SHO AWD, joka on varustettu 3. 5 litran V6 turbo moottori, joka rullaa ulos 365 hevosta. Accord puolestaan ​​tarjoaa vain kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.