Ero GMC Yukon ja Chevrolet TahoeGMC Yukon vs Chevrolet Tahoe

GMC ja Chevrolet ovat kaksi merkkejä, jotka omistaa amerikkalainen yhtiö, General Motors. On parasta luoda tämä seikka varhain, jotta voimme ymmärtää, miksi eroja GMC Yukon ja Chevrolet Tahoe ovat hyvin hienovarainen parhaimmillaan. Ihon alle Yukon ja Tahoe, ne ovat täsmälleen samat; urheilu sama moottori, voimansiirto, ja runko. Todennäköisesti merkittävää eroa, että voit saada Yukon ja Tahoe ovat verhoilun paketteja. Yukon on enemmän paljain luut ajoneuvon muutaman lisäosia kuten vaihtoehtoja ja vielä vähemmän, jotka tulevat vakiona. Tahoe, toisaalta, on ylimääräinen verhoiluun paketti, että saat samalla lisää vaihtoehtoja sisältyvät jo peruspaketin.

Koska listat ja vaihtoehtoja molemmat ajoneuvot eivät ole samanlaisia, voit jo odottaa, että yksi maksaa enemmän kuin muut, ja se on juuri oikea. Tahoe voi maksaa missä tahansa välillä tuhat neljä tuhatta dollaria enemmän verrattuna Yukon riippuen kiinteyttää haluat.

Sen lisäksi kiinteyttää ja kustannuksia, ei ole mitään eroa näiden kahden välillä, jotka voivat vaikuttaa ostaja, joka on päätettäessä väliin Yukon ja Tahoe. On vielä joitakin pieniä eroja, vaikka kun on kyse tuotannon ja käytön mainittujen ajoneuvojen. Tahoe on ajoneuvon valinta poliisin lainvalvontaviranomaisten Yhdysvalloissa ja Kanadassa, koska se on sekä suuri ja on riittävästi virtaa suorittaa omasta tulokseen valtateillä tai maastoajoneuvoja alueilla vaikea maastoissa. Tämän vuoksi ja muita asioita, tuotanto numerot Chevrolet Tahoe huomattavasti enemmän kuin GMC Yukon.

Löydät Tahoes yksinomaan Chevrolet autoliikkeiden ympäri maata. Yukons myydään useilla autoliikkeiden mukaan lukien Buick ja Pontiac. Jos aiot ostaa joko ajoneuvon ei tarvitse etsiä silmälasit koska ne ovat identtisiä. Se 's tärkeämpää voit visuaalisesti tutkia ja ulkoa ajoneuvojen ja katso, jos haluat korkeampi tyyli Tahoe tai halvemmalla Yukon.

Yhteenveto:1. Tahoe on lisäksi huippuluokan verhoiluun paketti että Yukon ei ole

2. Tahoe maksaa paljon enemmän kuin Yukon

3. Tahoe käyttävät lainvalvontaviranomaisten palveluna ajoneuvon mutta ei Yukon