Ero Honda Civic ja Toyota CorollaHonda Civic vs. Toyota Corolla

Civic ja Corolla ovat molemmat neljä ovea sedans jotka näyttävät tasaväkisiä. Kuitenkin todella saada täyttä ymmärrystä erot kaksi, ja päättää, mikä niistä on paras sopii sinulle, meidän on yksilöllisesti tunnistaa piirteitä, ja mitkä auto on 'se' ja kumpi doesnt 't. Todennäköisesti merkittävin ero näiden kahden välillä on määrä hevoset pakataan niiden moottoreihin. Civic on 140hv moottori, kun taas Corolla on yli 12% enemmän, 158Hp. koko ja kapasiteetti moottorin vaikuttaa suoraan huippunopeus ja ajoneuvon kiihtyvyys.

Toinen etu Corolla, on suurempi määrä ulkoa viippauksien jotka tulevat vakiona. Tämä sisältää kehon kit, takaspoileri, alusta spoileri, ja pakokaasun vihjeitä. Civic on vain puoli-runko listat. Lopuksi Corolla on varustettu ajotietokone, joka on elektroninen laite, joka voi auttaa paremmin säilyttämään auton, pitämällä kirjaa matkan tiedot, kuten etäisyyden ja polttoaineen kulutusta.

Pienempi moottori Civic voi osoittautua olla omat etunsa, koska se saa paljon parempi polttoaineen mittarilukema kuin Corolla. Civic voi saavuttaa 25mpg kaupungin kaduille verrattuna 22mpg Corolla; ja 36mpg moottoriteillä, 20% enemmän kuin 30mpg Corolla. Sen lisäksi erinomainen polttoaineen mittarilukema, Civic myös saanut pari seikkaa, kun se tulee joitakin muita pieniä yksityiskohtia. Ensimmäinen on digitaalinen instrumentointi kojelaudassa, kun taas Corolla on analoginen välineitä. Civic on myös sisätilojen valoisuus, ja lämmitettävät peilit niille kylmät yöt.

Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että tämä on enemmän henkilökohtainen valinta, riippuen siitä haluatko ulkonäkö ja suorituskyky, tai käytännöllisyys. Corolla voi valittaa enemmän nuorempia miehiä, jotka haluavat jotain, että 's hieman tehokkaampi ja räikeä, vaikka Civic voi olla looginen valinta niille, jotka haluavat järkevää ajoneuvo, mutta se on edelleen tyydyttävä.

Yhteenveto:

1. Corolla on tehokkaampi moottori kuin Civic.2. Corolla on parempi ulkoa kiinteyttää vakiona, verrattuna Civic.

3. Corolla on varustettu ajotietokoneen, kun Civic ei ole.

4. Civic paranee polttoaineen mittarilukema kuin Corolla.

5. Civic on digitaalinen välineitä, kun taas Corolla on analoginen välineitä.