Ero Honda ja HarleyHonda vs Harley

Honda ja Harley-Davidson kaksi suurta tuotemerkkejä, kun se tulee autoja. Vaikka ne ovat enemmän tai vähemmän saman alan on jyrkässä eroja kahden ja tuotteita, joita ne tuottavat. Kaikkein tärkeä on peräisin kunkin yrityksen Honda ollessa japanilainen tuotemerkki kun Harley-Davidson on amerikkalainen tuotemerkki.

On myös suuri ero tyyppi ajoneuvojen että kaksi yritystä tuottavat. Honda valmistaa kaikenlaisia ​​autoja sekä kaikenlaisia ​​moottoripyöriä; 50cc skootterit, jotta 1000cc risteilijöitä, ja jopa sen jälkeen. Harley-Davidson ei tuota autoa. Ne tuottavat vain moottoripyöriä, lähinnä risteilijät olevan erityinen. Mutta syrjään moottoripyörien, Harley-Davidson myy vaatteet, jotka ovat yleisesti liittyvät ratsastus Harley moottoripyörän.

Honda ja Harley on erilaisia ​​lähestymistapoja, kun se tulee rakentaa moottoripyörän. Honda käyttää uusinta teknologiaa, joka tulee niiden tutkimuksen parantaakseen suorituskykyä, mukavuutta ja alentaa niiden polkupyörää. Toisaalta, Harley ei vähän tai ei lainkaan tutkimusta, kun se tulee tekniikka, jota käytetään niiden polkupyörää. Massiivinen vetovoimalla, Harley on juuri nyt on retro ulkoasua niiden moottoripyörien ja maineen Harley ratsastaja. Siksi Harley on hyvin hidasta toteuttaa muutoksia uusia malleja, jotka merkittävästi poikkeavat nykyiset mallit että ne tällä hetkellä ovat. Saat paljon ratsastajaa, Harleys on asenne ja persoonallisuus vaikka jotkut ajattelevat, että useimmat japanilaiset polkupyörää, mukaan lukien Honda 's, ovat kliininen.

Kun se tulee polttoainetehokkuutta, Hondas on etulyöntiasema niiden moottoripyöriä voi ajaa paljon kauemmin per gallona kaasua johtuen monia teknisiä uudistuksia, jotka ne ovat toteuttaneet. Harleys tiedetään olevan bensannielijöitä ja odottaa käydä paikallisessa huoltoasema useammin, kun olet jatkuvasti aja Harley.

Harleys ovat heti tunnistettavissa, koska ääneen ja selvä ääni putkia. Johtuen Hondas monenlaisia ​​moottoripyörien tyypit ja alati muuttuva mallit, et ole kovin todennäköistä tunnistaa Honda päässä ääni yksin.

Yhteenveto:1. Honda valmistaa autoja ja moottoripyöriä, kun Harley vain tuottaa moottoripyöriä

2. Honda on japanilainen yritys, kun Harley on yhdysvaltalainen yritys

3. Honda valmistaa monenlaisia ​​moottoripyörien kun Harley keskittyy risteilijää

4. Honda moottoripyöriä on uusinta tekniikkaa, kun taas useimmat Harley moottoripyörät vanhentunutta tekniikkaa

5. Honda moottoripyörien paremmin kaasun mittarilukema kuin Harleys