Ero Moottoripyörä ja MopoMoottoripyörä vs Mopo

Moottoripyörät ja mopot on monia eroja, jotka liittyvät niiden suunnitteluun ja työskentelevät. Ne ovat pohjimmiltaan erilaisia. Mopon pidetään motorisoitu Pedal sykli.

mopo
Mopon voidaan kutsua kuin tehostetut polkupyörän. Se on paljon yksinkertaisempi muotoilu ja suorituskyky verrattuna moottoripyörä. Suunnittelu mopon on pienempi rakentaa. Se on pienempi renkaat kuin renkaat moottoripyörä käyttää. Se on pienempi korkeus ja paljon kevyempi. Se on vähän enemmän kompakti. Moottori Mopon ei ylitä kapasiteettia 50cc.
Suurin nopeus saavutettu mopo on 30 mailia tunnissa tasaisella. Ne vaativat rekisteröinnin valtion moottoriajoneuvon lupa viraston. Lupa on elinikäinen eikä vaadi vuosittainen uusiminen.
Mopot on suunniteltu aloittelijoille. Heillä on erityinen kaistaa, jossa ne pitäisi liikkua. Ne ovat hienostuneita polkupyöriä pieniä renkaita ja pienet moottorit. Ne eivät ole kovin vakaa ja ovat kovia hallita kiireellisissä tilanteissa.

Moottoripyörä
Moottoripyörä on paljon hienostunut tuote tekniikan kuin mopon. Moottoripyörä on kaksipyöräinen ajoneuvo, joka on moottori 150cc tai enemmän. Pienikin moottoripyöriä ovat suurempia kuin suurin mopoja. Huippuluokan moottoripyörän voi olla moottorin peräti 6200 cc
Moottoripyörät kykenevät saamaan suuria nopeuksia. Suurin nopeus moottoripyörä vaihtelee suuresti koon ja suorituskyvyn. Ne on suunniteltu saavuttamaan paljon suurempia nopeuksia kuin mopolla voi.Moottoripyörät vaativat tiukempia sääntöjä ja määräyksiä noudattaa. Se edellyttää lupaa valtiolta moottoriajoneuvon lupa viraston merkittäviä lupaa. Ne vaativat vuosittain uusimista.
Moottoripyöriä ei aloittelijoille. Ne vaativat suurta asiantuntemusta ratsastaa näitä suuria-design-tuotteet. Ne ovat hyvin raskaita käsitellä aloittelijalle. Moottoripyörä nauttii suurta tasapainoa. Se on leveämmät renkaat ja korkean kapasiteetin moottoreita. Ne parantavat suorituskykyä ajoneuvon tekee niistä paljon turvallisempaa. He nauttivat parempaa valvontaa ja tasapainoa. Moottoripyörä suoriutuu paremmin hätätilanteissa. Moottoripyöriä ei ole kaistaa rajoituksia kuin mopolla.

Yhteenveto:

1. Jalka tapit ovat läsnä moottoripyörän kun jalka levyt ovat läsnä mopoja.
2. Moottoripyörät ovat ammattilaisia ​​taas mopoja suunniteltu aloittelijoille.
3. Moottoripyörät voi saavuttaa hyvin suurilla nopeuksilla, kun mopot ei.
4. Moottoripyörät ovat raskaita suuret moottorit taas mopojen ovat kevyitä paljon pienempiä moottoreita.
5. Moottoripyörät noudattaa tiukempia lisenssisääntöihin kun mopot vapautetaan tiukat säännöt.
6. Moottoripyörät on isommat renkaat kun mopoja on pienemmät renkaat.
7. Moottoripyörät on parempi tasapaino samalla kun mopot ovat huonosti tasapainossa.
8. Moottoripyörät hallita paremmin, kun mopoja on huono ohjaus.