Ero HP ja BHPHP vs BHP

Sidottu luiskahtanut termi Horsepower, onko sinulla ajoneuvoon tai ei. HP on mittaus, jota käytetään aikana mainoksia autojen, ja se 's myös jotain, kuulee usein käyttävät työskenteleville konepajoissa, tai jopa miehiä, jotka ovat autojen harrastajat, mutta entä termi Brake Horsepower, tai BHP? ero näiden kahden välillä on se, mitä me nyt paljastaa.

Ensinnäkin, let 's aloittaa, mitä HP on kyse. Keksi James Watt, hevosvoimaa alunperin mitattuna työmäärä, että hevonen nosto hiili ulos hiilikaivoksessa, voisi tehdä minuutissa. Silloin yksi HP rinnastetaan 33000 jalka-kiloa. Tänään, voit helposti muuntaa HP eri yksiköihin, kuten 1 HP, joka vastaa 746 wattia. Se voidaan myös muuntaa btu tai BTU, joulea ja kaloreita.

Kuitenkin yleisin käyttö HP, yksikkönä, on mitata moottorin tehoon '', jonka voit määrittää liittämällä se dynamometriin. Mitä HP oikeastaan ​​toimenpiteitä, on suurin kiihtyvyys ja huippunopeus auton.

Toisaalta, Brake Horsepower mittaa HP on moottorin ottamatta huomioon menetystä vallassa, joka on aiheuttanut joitakin osia moottorin, kuten generaattori, vaihteisto, vesipumppu ja muut ylimääräiset osat.

On oikeastaan ​​ole muita keskeisiä eroja BHP ja HP, muut kuin se, että kun BHP mitataan, moottorin vääntömomentti määritetään käyttämällä tauon vauhtipyörän '' vastakohtana käyttäen momentinmuunnin, kuten tapauksessa HP .Jotta summerize, HP on mitattu kaikilla accoutrements kiinni moottoriin, määrittää sen enimmäismäärästä ja nopeus. BHP, toisaalta, on enemmän teoreettinen laskelma, joka on tehty alle lab-kontrolloiduissa olosuhteissa, ja ilman mitään moottoriin kiinnitettyä.

Yhteenveto:

1. HP on lähtö hevosvoimaa luokitus moottorin, kun BHP on panos jarru hevosvoimat moottorin.

2. B HP on mittaus moottorin 's teho ilman tehohäviöitä, kun HP on BHP vähemmän tehohäviöitä.